Video ⟩ Balcera pārstāvētajai "Sharks" pamatīga sakāve, Merzļikins nespēlē pret "Blackhawks"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Sanhosē "Sharks" uzbrucējs Evanders Keins.
Sanhosē "Sharks" uzbrucējs Evanders Keins. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Latvijas hokejista Rūdolfa Balcera pārstāvētā  komanda Sanhosē "Sharks", kā arī Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" pirmdien savā laukumā atzina pretinieku pārākumu.

Balcera pārstāvētā Sanhosē "Sharks" mājās piekāpās Anaheimas "Ducks" ar 0:4 (0:3, 0:0, 0:1).

Balcers šajā spēlē laukumā pavadīja 13 minūtes un 56 sekundes, no kurām trīs minūtes un 38 sekundes spēlēja vairākumā, bet 35 sekundes - mazākumā. Viņš reizi meta pa vārtiem, pielietoja piecus spēka paņēmienus un spēli noslēdza ar +/- rādītāju -2.

Liepājnieks šajā sezonā 26 spēlēs guvis sešus vārtus, atdevis septiņas rezultatīvas piespēles un sakrājis +/- rādītāju -2.

"Ducks" komandā divus vārtus guva Aleksandrs Volkovs, divi rezultativitātes punkti arī Maksam Kontuā, bet vārtos Entonijs Stolarzs tika galā ar visiem 46 Sanhosē hokejistu metieniem.

Sanhosē vienība ar 40 punktiem 41 spēlē Rietumu divīzijā ieņem sesto vietu.

Latvijas vārtsargam Elvim Merzļikinam paliekot uz rezervistu soliņa, viņa pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" mājās otro reizi triju dienu laikā piekāpās Čikāgas "Blackhawks", šoreiz papildlaikā ar 3:4 (1:1, 1:0, 1:2, 0:1).

Latvijas vārtsarga konkurents Kolumbusas kluba vārtos Jonass Korpisalo tvēra 30 no 34 metieniem, bet pretējos vārtos tautietis Kevins Lankinens tika galā ar 30 no 33 metieniem.

Mājinieki divreiz izvirzījās vadībā šajā spēlē, 27.minūtē Patrikam Lainem panākot 2:1.

Viesi izvirzījās vadībā ar diviem vārtiem Filipa Kurašova un Breta Konolija izpildījumā nedaudz vairāk nekā divās minūtēs trešās trešdaļas ievadā, un Laine ar saviem otrajiem vārtiem spēlē panāca neizšķirtu 52.minūtē.

Izšķirīgo ripu papildlaika 85.sekundē iemeta Brendons Heigls, kamēr divas rezultatīvas piespēles viesu rindās tika Patrikam Keinam.

"Blue Jackets" ar 39 punktiem 44 spēlēs Centrālajā divīzijā ieņem septīto vietu astoņu klubu konkurencē.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu