Strēlniekam septiņi punkti CSKA uzvarā pēdējā Eirolīgas pamatturnīra spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Strēlnieks aizsardzībā
Jānis Strēlnieks aizsardzībā Foto: EPA/Scanpix

Jānis Strēlnieks guva septiņus punktus Maskavas CSKA uzvarā trešdien pēdējā ULEB Eirolīgas pamatturnīra spēlē.

CSKA 25.kārtas atliktajā spēlē mājās ar 93:86 (27:19, 22:20, 25:22, 19:25) uzvarēja Atēnu "Panathinaikos Opap".

Strēlnieks spēlēja 16 minūtes un 30 sekundes, kuru laikā realizēja divus no trim divpunktu metieniem un vienu no diviem tālmetieniem. Viņš arī izcīnīja divas atlēkušās bumbas, piecreiz rezultatīvi piespēlēja, divreiz pārķēra bumbu, pieļāva vienu kļūdu, divreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja vienu pārkāpumu pretiniekam un iekrāja efektivitātes koeficientu 12.

Krievijas kluba uzvaru ar 19 punktiem sekmēja Ife Lundbergs un Viljamss Klaibērns pievienoja 18 punktus. "Panathinaikos Opap" rindās rezultatīvākais ar 15 punktiem bija Jannis Papapetru.

CSKA jau pirms spēles bija nodrošinājusi otro vietu turnīra tabulā, finišējot ar 24 uzvarām 34 spēlēs, kamēr Grieķijas klubs ar 11 panākumiem ierindojās 16.vietā.

Turnīra tabulas augšgalā ar 24 uzvarām finišēja Rolanda Šmita pārstāvētā "Barcelona", desmito vietu ar 18 panākumiem ieņēma Artūra Kuruca pārstāvētais Vitorijas "TD Systems Baskonia" klubs, bet vēl vietu zemāk ar 17 uzvarām ierindojās Kauņas "Žalgiris".

Eirolīgas izslēgšanas turnīrā piedalīsies "Barcelona", Maskavas CSKA, Stambulas "Anadolu Efes", Milānas "AX Armani Exchange Olimpia", Minhenes "Bayern", Madrides "Real", Stambulas "Fenerbahce Beko" un Sanktpēterburgas "Zeņit".

"Barcelona" ceturtdaļfinālā tiksies ar "Zeņit", bet CSKA paredzēta tikšanās ar "Fenerbahce Beko".

Arī šosezon Eirolīgā ir pārstāvētas desmit valstis ar 18 komandām, kas ir tikpat, cik iepriekšējā sezonā. Komandas aizvadīja divu apļu turnīru, labākajām astoņām iekļūstot izslēgšanas turnīrā. Eirolīgas čempione tiks noskaidrota Ķelnē, kur notiks finālčetrinieka turnīrs.

Pagājušajā sezonā čempione netika noskaidrota, turnīram noslēdzoties sešas kārtas pirms regulārā čempionāta beigām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu