Video ⟩ Bertāns realizē četrus tālmetienus; "Wizards" apspēlē "Kings"

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns trešdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē guva 16 punktus, sekmējot Vašingtonas "Wizards" panākumu.

"Wizards" viesos ar 123:111 (42:31, 28:29, 23:23, 30:28) uzvarēja Sakramento "Kings", kas piedzīvojusi jau astoņas neveiksmes pēc kārtas.

Bertāns laukumā nospēlēja 21 minūti un 40 sekundes, kuru laikā guva 16 punktus un izcīnīja četras atlēkušās bumbas. Basketbolists grozā raidīja četrus no septiņiem trīspunktu metieniem, kā arī realizēja visus četrus "sodiņus". Tāpat viņš divreiz rezultatīvi piespēlēja, vienreiz bloķēja metienu, pieļāva vienu kļūdu, nopelnīja trīs personīgās piezīmes, bet "Wizards" ar latvieti laukumā guva par 20 punktiem vairāk nekā ielaida, kas bija labākais rādītājs komandā.

Rezultatīvākais "Wizards" komandā 31 punktu bija Bredlijs Bīls, bet ar 25 punktiem, 15 atlēkušajām bumbām un 11 rezultatīvām piespēlēm izcēlās Rasels Vestbruks, kurš sesto spēli pēc kārtas savāca "triple-double". 

"Kings" rindās Deāronam Foksam 33 punkti, piecas atlēkušās bumbas un sešas piespēles un Badijs Hīlds atzīmējās ar 19 punktiem.

Nākamo spēli "Wizards" piektdien aizvadīs pret Ņūorleānas "Pelicans".

Vašingtonas klubs ar 20 uzvarām 53 spēlēs Austrumu konferencē ieņem 12.vietu.

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu