Nedēļas nogalē gaidāmās futbola virslīgas spēles sāksies ar klusuma brīdi Purvciemā nošautā Bezzubova piemiņai

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Romāns Bezzubovs.
Romāns Bezzubovs. Foto: Latvijas Futbola federācija

Šajā nedēļas nogalē gaidāmās "Optibet" futbola virslīgas, Sieviešu futbola līgas un Latvijas telpu futbola čempionāta spēles sāksies ar klusuma brīdi šonedēļ Purvciemā nošautā Romāna Bezzubova piemiņai, ziņo Latvijas Futbola federācija (LFF).

Šajā nedēļas nogalē notiks "Optibet" virslīgas 5.kārtas mači. Tajos savā starpā tiksies "Riga" un BFC "Daugavpils", "Metta" un RFS, "Ventspils" un "Liepāja", kā arī "Valmiera" un Jūrmalas "Spartaks".

Bezzubovs dzīvību zaudēja trešdienas rīta pusē Purvciemā. Valsts policija izvērsusi plašus uzbrucēju meklēšanas pasākumus. Noziegums vēl nav atklāts. 

Latvijas Futbola federācija (LFF) iepriekš vēstīja, ka Bezzubovs bijis enerģisks un spējīgs cilvēks ar plašu izpratni par futbola norisēm. Viņš bijis ar plašu kontaktu loku.

Pats Bezzubovs savas spēlētāja karjeras laikā spēlēja "Policijas FK" (vēlāk - PFK/"Daugava"), "Jūrmala", Kuldīgas "Venta" un "Jūrmala-VV" klubos Latvijā, kā arī Albānijas vienībā Balši "Bylis". Viņš savulaik pārstāvēja arī Latvijas jaunatnes izlases.

Firmas.lv informācija liecina, ka Bezzubovam ar Viktoriju Mogiļeviču pieder SIA "BR-sport agency". Uzņēmums 2019.gadā apgrozīja 1 750 eiro un strādāja ar 7 688 eiro zaudējumiem. Informācija par pagājušo gadu nav pieejama. Uzņēmuma juridiskā adrese ir netālu no nozieguma vietas Purvciemā Zvaigznāja gatvē 4-13.

CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu