Video ⟩ "TTT Rīga" pamatturnīru noslēdz bez zaudējumiem

CopyDraugiem X Whatsapp
"TTT Rīga" basketbolistes
"TTT Rīga" basketbolistes Foto: facebook.com

"TTT Rīga" komanda sestdien izcīnīja uzvaru Douglas" Latvijas Sieviešu basketbola līgas (DBBL) elites grupas pamatturnīra pēdējā spēlē.

"TTT Rīga" viešņu statusā ar rezultātu 72:64 (19:23, 16:20, 18:8, 19:13) uzvarēja "Latvijas Universitātes" (LU) komandu.

LU basketbolistes atspēlējās no nonākšanas iedzinējos un pirmajā puslaikā vienubrīd iekrāja 13 punktu pārsvaru. Dodoties pārtraukumā, abas komandas šķīra astoņi punkti - 43:35 LU labā. 

Trešās ceturtdaļas otrajā pusē "TTT Rīga" veica izrāvienu 12:0 un vēl četrus bezatbildes punktus pievienoja ceturtā ceturkšņa sākumā - 57:51. LU izrādīja sīvu pretestību līdz pat pēdējai minūtei, tomēr atgūt zaudēto neizdevās.

Uzvarētājām 20 punktus guva Ilze Jākobsone, 14 punkti bija Ievai Pulverei, bet pa 12 punktiem guva Džesika Tomasa un Gunta Baško.

LU rindās 16 punkti, desmit atlēkušās bumbas, trīs bloķēti metieni un arīdzan septiņas kļūdas bija Kristīnei Vītolai, 13 punktus guva Vanesa Jasa, bet 11 pievienoja Marta Daniela Leimane.

LSBL elites grupā visās 16 spēlēs uzvarēja "TTT Rīga", otrā ar 11 uzvarām bija "Latvijas Universitāte", bet "Liepāja"/LSSS vienība izcīnīja astoņas uzvaras. Tālāk ar trim panākumiem sekoja "Rīgas Stradiņa Universitātes" (RSU) komanda, bet turnīra tabulu ar divām uzvarām noslēdza BJBS "Rīga"/"Juniores".

Šajā nedēļas nogalē "mazajā" izslēgšanas turnīrā Jelgavā pusfinālā spēlēs RSU - "Daugavpils Universitāte", kā arī BJBS "Rīga"/"Juniores" - "Jelgava"/BJSS. Uzvarētājas cīnīsies par vienīgo brīvo vietu Latvijas čempionāta finālčetrinieka turnīrā, kas aprīļa beigās notiks Liepājā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu