Video ⟩ Izcilais Makdeivids pārsniedz 70 punktu robežu saīsinātajā NHL sezonā

CopyDraugiem X Whatsapp
Konors Makdeivids (pa kreisi).
Konors Makdeivids (pa kreisi). Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) šīs sezonas rezultatīvākais hokejists Konors Makdeivids ar divām rezultatīvām piespēlēm Edmontonas "Oilers" uzvarā sestdien pārsniedza 70 rezultativitātes punktu robežu.

Vinipegas "Jets" mājās piekāpās Edmontonas "Oilers" ar 0:3 (0:0, 0:1, 0:2).

Divu vārtu gūšanā piedalījās Makdeivids, asistēdams pirmo vārtu guvumā Taisonam Berijam un otro vārtu gūšanā Jessem Puljujervi.

Tagad Makdeivida kontā ir 71 (23+48) rezultativitātes punkts 43 spēlēs.

Pēc NHL paplašināšanās 1967./1968.gada sezonā viņš ir trešais hokejists, kurš saīsinātajā sezonā, kurā nav vairāk par 56 spēlēm, sakrājis 70 punktus. 1994./1995.gada sezonā to paveica arī Pitsburgas "Penguins" pārstāvošais čehs Jaromīrs Jāgrs (70 punkti 48 mačos) un Eriks Lindross no Filadelfijas "Flyers" (70 punkti 46 mačos).

"Sauso" spēli "Oilers" vārtos, atvairot 26 metienus, aizvadīja Maiks Smits.

"Oilers" ar 54 punktiem 43 mačos Ziemeļu divīzijā ieņem trešo vietu, bet "Jets" ir otrā ar 57 punktiem 45 spēlēs.

Tikmēr vismaz līdz ceturtdienai Covid-19 ierobežojošo pasākumu dēļ laukumā nedosies līgas līdervienība Kolorādo "Avalanche".

Plānots, ka komanda izlaidīs trīs spēles un laukumā varētu atgriezties ceturtdien, viesos tiekoties ar Sentluisas "Blues".

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 16.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu