Rīgas "Dinamo" pagarina līgumus ar četriem spēlētājiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Sotnieks
Kristaps Sotnieks Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" pagarinājusi līgumu ar uzbrucējiem Danielu Bērziņu un Nikolaju Jeļisejevu, kā arī ar aizsargiem Kristapu Sotnieku un Kristapu Zīli, vēsta klubs.

34 gadus vecais Sotnieks šosezon KHL laukumā devās 26 spēlēs, kurās atdeva 4 rezultatīvas piespēles, nopelnīja 4 soda minūtes un lietderības koeficientu -12, bloķēja 23 pretinieku metienus un izpildīja 20 spēka paņēmienus, vidēji nospēlējot 15:04 minūtes.

Sotnieks pārstāvējis Rīgas "Dinamo" jau 11 sezonas, KHL čempionātā devies laukumā 580 spēlēs, kurās nopelnījis 90 rezultativitātes punktus (26 vārti un 64 piespēles).

Hokejists Latvijas izlasi pārstāvējis 12 pasaules čempionātos un divās olimpiskajās spēlēs.

23 gadus vecais Zīle šosezon KHL laukumā devās 44 spēlēs, kurās guva 2 vārtus un atdeva 5 rezultatīvas piespēles, nopelnīja 36 soda minūtes un lietderības koeficientu -9, nobloķēja 61 pretinieku metienu un izpildīja 54 spēka paņēmienus, vidēji laukumā pavadot 18:34 minūtes.

Pavisam savas karjeras laikā Rīgas "Dinamo" komandas sastāvā KHL čempionātos viņš ir piedalījies 197 spēlēs (6 sezonās), kurās ir nopelnījis 28 rezultativitātes punktus (6 vārti un 22 piespēles).

22 gadus vecais Bērziņš šosezon KHL piedalījās 45 spēlēs, guva 2 vārtus un atdeva 2 rezultatīvas piespēles, nopelnīja 15 soda minūtes un lietderības koeficientu -6, nobloķēja 35 pretinieku metienus un izpildīja 47 spēka paņēmienus, vidēji laukumā pavadot 11:59 minūtes.

Kopumā karjerā Rīgas "Dinamo" rindās KHL čempionātos Bērziņš ir piedalījies 129 spēlēs (4 sezonās), kurās ir nopelnījis 11 rezultativitātes punktus (7 vārti un 4 piespēles).

26 gadus vecais Jeļisejevs šosezon KHL aizvadīja 15 spēles, guva 1 vārtus un atdeva 1 rezultatīvu piespēli, nopelnīja 2 soda minūtes un lietderības koeficientu -1, vidēji laukumā pavadot 11:16 minūtes.

Pavisam savas karjeras laikā Rīgas "Dinamo" sastāvā KHL čempionātos viņš ir piedalījies 66 spēlēs (5 sezonās), kurās ir nopelnījis 9 rezultativitātes punktus (4 vārti un 5 piespēles).

Jau vēstīts, ka iepriekš Rīgas "Dinamo" pagarināja līgumu ar pieredzējušo uzbrucēju Lauri Dārziņu, kā arī piesaistīja zviedru vārtsargu Jūhanu Matsonu.

Vēl iepriekš "Dinamo" parakstīja līgumu ar galveno treneri no Krievijas Sergeju Zubovu.

Rīdzinieki Gagarina kausā nav spēlējuši septiņas sezonas pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu