Video ⟩ Merzļikinam neizdodas glābt grimstošo Kolumbusu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins pirmdien sargāja Kolumbusas "Blue Jackets" vārtus, tomēr viņam neizdevās glābt komandu no zaudējuma Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē.

"Blue Jackets" izbraukumā ar rezultātu 2:4 (0:1, 1:2, 1:1) piekāpās Floridas "Panthers", piedzīvojot sesto zaudējumu pēc kārtas. Kolumbusai šis ir jau devītais zaudējums pēdējo 10 maču nogrieznī. 

Merzļikins kopumā aizvadīja labu spēli, atvairot 35 no 38 metieniem (92,1%).

Mājiniekiem ceturto reizi ripa sasniedza mērķi, kad latviešu vārtsargs bija nomainīts pret laukuma spēlētāju mača pašās beigās.

"Blue Jackets" labā vārtus guva dānis Olivers Bjorkstrands un kanādietis Zeks Dalpe.

"Panthers" rindās divus vārtus guva amerikānis Frenks Vatrano, bet pa reizei precīzi bija čehs Radko Gudass un kanādietis Sems Benets.

Floridas vienības krievu vārtsargs Sergejs Bobrovskis, kurš iepriekš bija ilggadējs pirmais numurs Kolumbusā, atvairīja 34 no 36 metieniem (94,4%).

Centrālajā divīzijā "Blue Jackets" ar 39 punktiem 47 spēlēs ir pēdējā jeb 8. pozīcijā. Tikpat punktu tikpat mačos ir Detroitas "Red Wings" komandai.

No "play-off" zonas jeb 4. vietas, kuru patlaban ieņem Nešvilas "Predators" komanda, "Blue Jackets" atpaliek par 12 punktiem.

Kolumbusai šosezon NHL regulārajā čempionātā atlikuši vēl deviņi mači.

Savukārt "Panthers" ar 63 punktiem 46 mačos atrodas 2. vietā. Centrālās divīzijas līdere patlaban ir Karolīnas "Hurricanes" ar 43 punktiem 44 spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu