Vārtsargs Ikstens pievienojies pirmās līgas komandai "Saldus SS"/"Leevon" (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Ikstens
Kaspars Ikstens Foto: Latvijas Futbola federācija (lff.lv)

Vārtsargs Kaspars Ikstens pievienojies Latvijas futbola čempionāta pirmās līgas komandai "Saldus SS"/"Leevon", otrdien ziņo klubs.

Pirmās jeb "Nākotnes" līgas dalībniece "Saldus SS"/"Leevon" ir panākusi vienošanos ar vienu no Latvijas labākajiem vārtsargiem Ikstenu. Līdz ar šo pāreju, Ikstens atkal ir apvienojies vienā komandā ar saviem kādreizējiem cīņas biedriem  "Jelgavas" komandā - Gintu Freimani un Arti Lazdiņu, kuri "Saldus SS"/"Leevon" sastāvam pievienojās pirms pērnās sezonas, vēsta kluba izplatītā informācija.

Futbolista pēdējā pārstāvētā komanda bija "Optibet" virslīga jaunpienācēja Jūrmalas "Noah", kuras sastāvā viņš neaizvadīja nevienu spēli, kas saistīts ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) pirmssezonas lēmumu atņemt "Noah" licenci dalībai virslīgā.

Pirms tam Ikstens ir pārstāvējis tādus virslīgas klubus kā Rīgas "Olimps", Rīgas "Skonto", Daugavpils "Daugava", "Jelgava" un RFS, kā arī ārzemēs cīnījies Islandes augstākās līgas klubā Oulafsvikas "Vikingur".

"Esmu noskaņojies, ka tas ir sākums kaut kam jaunam. Atkal ar vecajiem bukiem "dot virsū" un atrasties vienā komandā,", tā atkalapvienošanos komentē pats Ikstens, kurš "Jelgavas" kreklā trīsreiz ir izcīnījis Latvijas kausu, trīs reizes kļuvis par virslīgas labāko vārtsargu un iemantojis "Dzelzs vīra" statusu, aizvadot neizlaisto spēļu sēriju vairāku gadu garumā.

Ikstena kontā ir vēl viens Latvijas kauss, kuru viņš izcīnīja RFS sastāvā, kā arī divi virslīgas čempiona tituli, kuri izcīnīti kopā ar "Skonto" un Daugavpils "Daugavu".

Klubs vēsta, ka Ikstens vienībai ir pievienojies līdz vasaras transfēru logam, kad cer noslēgt līgumu ar kādu augstāka ranga līgas pārstāvi.

"Esmu atbraucis ar lielu atbildības sajūtu. Man svarīgs ir ne tikai individuālais sniegums un sevi labi parādīt, bet arī komandas sniegums, lai mēs varam izpildīt savus nospraustos mērķus. Kaut vai līdz tai pašai vasarai, līdz kurai būšu šeit, lai gan nekad neko nevar zināt," klubs citē futbolistu, pievienojoties komandai.

Viņš "Saldus SS"/"Leevon" vārtos stāsies Alvja Sorokina vietā, kurš bija kluba pirmais numurs pērnā gada sezonā, bet šogad ir lieliski debitējis vIrslīga kluba "Metta" sastāvā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu