UFC čempions Usmans: Masvidalam vajadzētu man pateikties

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kamaru Usmans
Kamaru Usmans Foto: Reuters/ScanPix

"Ultimate Fightning Championship" (UFC) organizācijas čempions Kamars Usmans medijiem pavēstījis, ka Horhem Masvidalam vajadzētu būt pateicīgam, ka viņam tiek dota revanša cīņa.

"Šim puisim ir iespēja nopelnīt kaudzi naudas, lai varētu parūpēties par savu ģimeni. Tas parāda atšķirību starp mani un citiem cīkstoņiem," izdevumam "MMAjunkie" sacīja Usmans.

"Man iepriekš teica, ka Masvidals mani nosaucis par gļēvuli. Tas ir diezgan skarbi, ņemot vērā, ka esmu viņam devis divas iespējas. Viņam vajadzētu būt pateicīgam - tiek dota iespēja revanšam. Saukt mani par gļēvuli ir diezgan smieklīgi"

Nigērietis Usmans savā jauktās cīņas mākslas (MMA) karjerā izcīnījis 18 uzvaras un tikai vienreiz izjutis zaudējuma rūgtumu. Pašreizējais čempions svara kategorijā līdz 77,1 kilogramam guvis 17 uzvaras pēc kārtas.

Šo svētdien 5:00 plkst. pēc Latvijas laika Masvidals aizvadīs revanša cīņu pret Usmanu "UFC 261" cīņu šovā. Vēl šajā turnīrā par jostām cīnīsies daiļā dzimuma pārstāves. Vispirms oktagonā Valentīna Ševčenko aizstāvēs savu jostu svara kategorijā līdz 56,7 kilogramiem pret brazīlieti Džesiku Andrādu (Jessica Andrade). Savukārt pirms vakara galvenās cīņas Ķīnas pārstāve Veili Ženga 55,2 kilogramu divīzijas čempionu titulu aizstāvēs pret amerikānieti Rozu Namajunasu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu