Panarins nespēlēs pasaules čempionātā Rīgā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Artemijs Panarins
Artemijs Panarins Foto: AP/Scanpix

Viens no pēdējo gadu labākajiem Krievijas hokeja uzbrucējiem Artemijs Panarins nepalīdzēs savai valsts komandai gaidāmajā pasaules čempionātā, kas maijā un jūnijā risināsies Rīgā. 

"Varbūtība, ka Panarins piedalīsies pasaules čempionātā, ir pielīdzināma nullei. Ir divi iemesli: sarežģītā sezona NHL un situācija, kas izveidojusies ap spēlētāju pēc skandalozajiem Andreja Nazarova izteikumiem," tā aģentūrai "RIA Novosti" pavēstījis kāds situācijai tuvu stāvošs avots. 

Panarins šogad tika apsūdzēts par desmit gadus seniem notikumiem Rīgā. Nazarovs izteicās, ka hokejists piekāvis kādu 18 gadus vecu meiteni.

Ņujorkas "Rangers" komandas spēlētājs šīs apsūdzības noliedza

Panarins ir viens no slavenākajiem Krievijas sportistiem, kurš publiski kritizē valsts prezidentu Vladimiru Putinu un aizstāv opozīcijas līderi Alekseju Navaļniju.

Šosezon 29 gadus vecais uzbrucējs NHL laukumā devies 35 mačos, kuros izcēlies ar 16 vārtu guvumiem un 36 rezultatīvām piespēlēm. 

Pagājusī sezona Panarinam bija labākā karjerā. Viņš 69 spēlēs atzīmējās ar 95 punktiem (32 vārti un 63 piespēles) un bija viens no galvenajiem pretendentiem uz NHL sezonas vērtīgākā spēlētāja balvu.

Pērn Panarins apprecējās ar Latvijas izlases bijušā hokejista un galvenā trenera Oļega Znaroka meitu Alisi.

Pasaules čempionātā Panarins piedalījies trīs reizes. Pēdējoreiz 2017. gadā. 

Krievijas hokejisti pasaules čempionātā spēlēs vienā grupā ar Zviedriju, Čehiju, Šveici, Slovākiju, Baltkrieviju, Dāniju un Lielbritāniju. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu