Video ⟩ Porziņģis sekmē "Mavericks" uzvaru pret vienu no NBA vājākajām komandām

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Kristaps Porziņģis trešdien guva 19 punktus, palīdzot Dalasas "Mavericks" izcīnīt uzvaru pret vienu no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vājākajām komandām Detroitas "Pistons".

"Mavericks" savā laukumā ar rezultātu 127:117 (33:36, 34:22, 33:32, 27:27) pārspēja Austrumu konferences turnīra tabulas pēdējās vietas īpašnieci "Pistons". Dalasa pārtrauca četru zaudējumu sēriju mājas spēlēs.

Porziņģis laukumā pavadīja 33 minūtes, realizēja četrus no astoņiem divpunktu metieniem, divus no pieciem tālmetieniem un piecus no sešiem "sodiņiem".

Latvieša kontā arī septiņas atlēkušās bumbas, četras rezultatīvas piespēles un trīs pārtvertas bumbas. Viņš arī sakrāja pozitīvu +/- rādītāju +5.

Trīs minūtes līdz mača beigām Porziņģis pārtvēra bumbu un ātrajā pretuzbrukumā trieca to grozā no augšas, tobrīd panākot rezultātu 115:104.

Pašās spēles beigās, kad uzvarētājs teorētiski jau bija noskaidrots, Porziņģis saņēma sesto piezīmi un bija spiests atstāt laukumu 75 sekundes pirms mača beigām.

"Mavericks" rindās gandrīz "triple-double" savāca Luka Dončičs - 30 punkti, 10 atlēkušās bumbas un deviņas rezultatīvas piespēles.

20 punktus uzvarētājiem pievienoja Džeilens Bransons, bet Tims Hārdevejs juniors iemeta 15 punktus.

"Pistons" sastāvā Džerami Grants guva 26 punktus, Korijs Džozefs pievienoja 24 punktus, bet Meisons Plamlī atzīmējās ar 13 punktiem, 16 atlēkušajām bumām un septiņām rezultatīvām piespēlēm.

"Mavericks" ar 31 uzvaru un 26 zaudējumiem ieņem septīto vietu Rietumu konferences kopvērtējumā, tikmēr "Pistons" ar bilanci 18-41 ir atrodas pēdējā jeb 15. pozīcijā Austrumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu