Šteinberga rezultatīva, "Galatasaray" zaudē Turcijas līgas pirmajā 1/2 fināla spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Anete Šteinberga
Anete Šteinberga Foto: FIBA.com

Latvijas basketboliste Anete Šteinberga piektdien Turcijas čempionāta pusfināla pirmajā spēlē guva 21 punktu, taču viņas pārstāvētā Stambulas "Galatasaray" piedzīvoja zaudējumu.

"Galatasaray" mājās ar 68:71 (19:12, 11:12, 14:23, 24:24) zaudēja Ankaras "Nesibe Aydin" un sērijā līdz trim uzvarām nonāca iedzinējos ar 0-1.

Šteinberga nospēlēja 30 minūtes un 57 sekundes, kuru laikā guva 21 punktu un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas. Viņa grozā raidīja piecus no desmit divpunktu un trīs no pieciem trīspunktu metieniem, kā arī realizēja divus no trim "sodiņiem", būdama Stambulas vienības rezultatīvākā spēlētāja.

Basketboliste arī divreiz rezultatīvi piespēlēja, pārtvēra vienu bumbu, pieļāva piecas kļūdas, nopelnīja četras personīgās piezīmes, pretinieces izprovocēja uz trim pārkāpumiem un spēli noslēdza ar 18 efektivitātes koeficienta punktiem, kas bija trešais labākais rādītājs komandā.

20 punktus un sešas bumbas zem groziem "Galatasaray" vienībā iekrāja Kuanitra Halingsvorta, bet otrā laukuma pusē 27 punkti bijušajai "TTT Rīga" spēlētājai Šejai Pedijai. Vēl 22 punktus un 14 atlēkušās bumbas nopelnīja Rūta Hebarda.

Ceturtdaļfinālā Stambulas klubs ar 2-0 uzvarēja Adanas "Botas".

Stambulas komanda regulārajā čempionātā 26 spēlēs piedzīvoja vien trīs neveiksmes un ieņēma otro vietu. Bez zaudējumiem regulāro čempionātu noslēdza Stambulas "Fenerbahce".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu