Leģendārajam futbolistam Raienam Gigsam draud bargs cietumsods (7)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Raiens Gigss
Raiens Gigss Foto: AFP / Scanpix

Ilggadējam Mančestras "United" pussargam Raienam Gigsam draud bargs cietumsods, vēsta "The Sun".

Piektdien Gigss tika arestēts un pēc tam nopratināts, tomēr bijušais futbolists un tagadējais Velsas izlases treneris tika atbrīvots pret drošības naudu.

Gigss tiek apsūdzēts vardarbībā pret savu bijušo draudzeni Keitu Grevilu. Tagad ir kļuvis zināms, ka bijušais futbolists pret Grevilu pielietojis gan psiholoģisku, gan fizisku vardarbību.

Tiek ziņots, ka 47 gadus vecajam velsietim draud līdz pat piecu gadu cietumsods. Papildus apsūdzībām, kuras cēlusi Grevila, Gigss arī tiek apvainots fiziska spēka pielietošanu pret vēl citu sievieti.

Kā jau minēts, Gigss tika atbrīvots apmaiņā pret drošības naudu. Bijušā futbolista tiesas sēde norisināsies 28. aprīlī Mančestrā. Tiek ziņots, ka Gigsam draud līdz pat pieciem gadiem ilgs cietumsods.

Velsas izlases treneris paziņojumā ir norādījis, ka tiesas priekšā neatzīs savu vainu un pierādīs savu nevainību konkrētajās apsūdzībās.

Gigs ir uzskatāms par vienu no slavenākajiem spēlētājiem Mančestras "United" kluba vēsturē. "United" pieaugušo komandā Gigss pavadīja kopumā 24 sezonas, 672 mačos izceļoties ar 114 vārtu guvumiem.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu