Video ⟩ Šmits "danko" un sekmē "Barcelona" uzvaru ACB līgā

CopyDraugiem X Whatsapp
Rolands Šmits
Rolands Šmits Foto: @FCBbasket

Latvijas basketbolists Rolands Šmits svētdien guva deviņus punktus Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē, palīdzot "Barcelona" komandai izcīnīt uzvaru.

"Barcelona" viesos ar 79:63 (26:23, 18:14, 10:18, 25:8) uzvarēja Andoras komanda "MoraBanc".

Šmits nospēlēja 17 minūtes un 59 sekundes, kuru laikā guva deviņus punktus un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas. Basketbolists grozā raidīja četrus no pieciem divpunktu metieniem, kā arī vienu no diviem "sodiņiem", bet vienīgais tālmetiens bija neprecīzs. Viņš arī reizi rezultatīvi piespēlēja un pārtvēra vienu bumbu.

Rezultatīvākais Barselonas komandā ar 26 punktiem bija Leandro Bolmaro, bet pieredzes bagātais Po Gasols pievienoja 16 punktus un astoņas atlēkušās bumbas. Andoras klubā 18 punkti un sešas rezultatīvas piespēles Klevinam Hannam.

"Barcelona" regulārajā čempionātā šosezon atlikušas četras spēles. Klubs jau nodrošinājis sev vietu izslēgšanas spēlēs.

Šmita pārstāvētā komanda ar 28 uzvarām 32 spēlēs ieņem otro vietu, Artūra Kuruca Vitorijas "TD Systems Baskonia" ar 22 panākumiem 31 spēlē ir ceturtā, bet Artūra Žagara pārstāvētā Badalonas "Joventut" izcīnījusi 17 uzvaras un ir septītā.

Rinalda Mālmaņa pārstāvētā Mursijas UCAM ar 13 uzvarām 30 spēlēs ieņem desmito vietu, bet pozīciju zemāk ar šādu pašu bilanci ir Grankanārijas "Herbalife", kuras sastāvā pagājušajā debitēja Mārcis Šteinbergs. Tikmēr Mārtiņa Laksas pārstāvētā komanda Movistar "Estudiantes" ar deviņām uzvarām 32 mačos ierindojas 17.vietā starp 19 klubiem.

Iepriekšējā sezonā par ACB čempioni tika kronēta Vitorijas "Baskonia", kas miniturnīra finālmačā pārspēja "Barcelona" komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu