Bertānam trīs precīzi tālmetieni pret bijušo klubu; pārtrūkst "Wizards" uzvaru sērija

CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns aizsardzībā
Dāvis Bertāns aizsardzībā Foto: AP/Scanpix

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns pirmdien guva 13 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, kurā viņa Vašingtonas "Wizards" komanda zaudēja.

"Wizards" mājās ar rezultātu 143:146 (34:38, 28:27, 33:30, 38: 38, 10:13) zaudēja Sanantonio "Spurs", tādējādi pārtrūka Vašingtonas astoņu uzvaru sērija

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 34 minūtes un 25 sekundes, kuru laikā realizēja trīs no pieciem tālmetieniem un visus četrus soda metienus.

Tāpat viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, bloķēja divus metienus, pieļāva vienu kļūdu un divas reizes pārkāpa noteikumus. "Wizards" ar Bertānu laukumā iemeta par deviņiem punktiem mazāk nekā ielaida.

"Wizards" komandā rezultatīvākais ar 45 punktiem bija Bredlijs Bīls, kurš arī izcīnīja trīs bumbas zem groziem un veica vienu rezultatīvu piespēli.

Rasels Vestbruks atzīmējās ar 22 punktiem, 14 rezultatīvām piespēlēm, 13 atlēkušajām bumbām un pieļāva arī sešas kļūdas.

Savukārt ukrainis Alekss Lens guva 17 punktus un izcīnīja 10 atlēkušās bumbas, bet japānis Rui Hačimura pievienoja 13 punktus.

"Spurs" vienībā 37 punktus guva Demars Derozans, Dežonte Marejs pievienoja 25 punktus un 17 atlēkušās bumbas, bet 21 punkts Keldona Džonsona rēķinā.

Kopumā bija sīva cīņa, "Wizards" pārsvars nepārsniedza deviņus punktus, bet "Spurs" lielākā vadība bija septiņi punkti.

"Wizards" ar 27 uzvarām 60 spēlēs ieņem 10.vietu Austrumu konferencē, tikmēr "Spurs" ar 31 panākumu 60 mačos ierindojas devītajā pozīcijā Rietumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu