Video ⟩ Hārtlijs: "Avangard" uzvarēja pelnīti

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Bobs Hārtlijs
Bobs Hārtlijs Foto: hawk.ru

Bobs Hārtlijs pēc Omskas "Avangard" uzvaras Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas piektajā finālsērijas spēlē pret Maskavas CSKA paslavēja savus audzēkņus par parādīto pašatdevi. 

"Avangard" hokejisti pirmdien izbraukumā ar 2:0 (0:0, 2:0, 0:0) pārspēja CSKA komandu, kurā par vārtsargu treneri strādā Sergejs Naumovs.

Sērijā līdz četrām uzvarām ar 3-2 priekšā atrodas "Avangard". 

"Puiši guva divus skaistus vārtus. CSKA ir viena no labākajām komandām KHL, spēlējot skaitliskajā vairākumā, bet šoreiz mēs guvām svarīgus vārtus mazākumā. Pārliecinoši spēlējām aizsardzībā, visi laukumā darbojās ar lielu pašatdevi, agresīvi un neļāva CSKA izvērsties. Vārtos lieliski darbojās arī Šimons Hrubecs. Sērija pārceļas uz Balašihu, gatavojamies nākamajai spēlei," Krievijas mediji citē Hārtlija teikto. 

Par Gagarina kausa čempionu Hārtlijs var kļūt trešdien Balašihā, kur risināsies sērijas sestā spēle. 

"Kāpēc CSKA nespēja uzlauzt "Avangard" aizsardzību? Labs jautājums, bet es nevaru runāt pretinieka vārdā, jo mums pašiem jātiek galā ar savām problēmām. Atzīmēšu, ka neviena no komandām pretiniekam neatdod nevienu brīvu centimetru, tāpēc šīs spēles ir tik saspringtas. Šoreiz mēs ļoti veiksmīgi aizstāvējāmies, un uzskatu, ka uzvaru izcīnījām pelnīti," skaidroja Hārtlijs. 

Šosezon KHL čempionātā piedalās 23 komandas - 11 Rietumu un 12 Austrumu grupā. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīja pa 60 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļuva Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu