Kļuvis zināms, cik UFC 261 nopelnīja Usmans, Masvidals un Ševčenko

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Kļuvis zināms, cik daudz naudas UFC 261 turnīrā, kas risinājās pagājušās nedēļas nogalē, nopelnīja jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstoņi Kamaru Usmans, Horhē Masvidals un Valentīna Ševčenko.  

Usmans vakara galvenajā cīņā otrajā raundā nokautēja Masvidalu, aizstāvot savu čempiona jostu svara kategorijā līdz 77,1 kilogramiem. 

Savukārt čempione Ševčenko svara kategorijā līdz 56,7 kilogramiem otrajā raundā ar tehnisko nokautu pieveica brazīlieti Žesiku Andradi. 

"TalkSport" vēsta, ka Usmans nopelnījis 1,5 miljonus ASV dolāru, tajā skatā 750 tūkstošus dolāru par cīņu, 640 tūkstošus dolāru viņš saņēmis no pārdotajiem tiešraides abonentiem (pay-per-view), 60 tūkstošus dolāru bonusos piešķīruši sponsori, un 50 tūkstoši dolāru pienākas par vakara labāko sniegumu. 

Masvidals nopelnījis 800 tūkstošus ASV dolāru, no kuriem 500 tūkstošus par cīņu, 260 tūkstošus dolāru no pārdotajiem tiešraides abonentiem un 40 tūkstošus saņēmis sponsoru prēmijās. 

Ševčenko savu bankas kontu papildināja par 430 tūkstošiem ASV dolāru. 300 tūkstoši viņai pienācās par cīņu, 100 tūkstoši no pārdotajiem tiešraides abonentiem, bet vēl 30 tūkstoši prēmijā no sponsoriem. 

UFC 261 turnīrs risinājās Džeksonvilā, Floridā ar skatītājiem pilnām tribīnēm. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu