Video ⟩ Bertānam neveiksmīgs sniegums "Wizards" uzvarā pār čempioni "Lakers"

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns trešdien neguva nevienu punktu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, kurā viņa Vašingtonas "Wizards" komanda izcīnīja uzvaru.

"Wizards" mājās ar rezultātu 116:107 (31:35, 30:20, 29:22, 26:30) pārspēja iepriekšējās sezonas čempionvienību Losandželosas "Lakers". 

Vašingtoniešiem iepriekšējā spēlē pārtrūka astoņu uzvaru sērija, bet trešdien viņi atgriezās uz panākumu takas.

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 24 minūtes un vienu sekundi, kuru laikā aizmeta garām sešus tālmetienus. 

Tāpat viņš izcīnīja divas atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu bumbu, un trīs reizes pārkāpa noteikumus. "Wizards" ar Bertānu laukumā iemeta par trim punktiem vairāk nekā ielaida.

"Wizards" komandā rezultatīvākais ar 27 punktiem bija Bredlijs Bīls, kurš arī izcīnīja trīs bumbas zem groziem un veica trīs rezultatīvas piespēles, Alekss Lens pievienoja 18 punktus, bet Raselam Vestbrukam kārtējais "triple-double" - 18 punkti, 16 atlēkušās bumbas un 14 rezultatīvas piespēles. 

"Lakers" vienībā 26 punktus guva Entonijs Deiviss, 17 pievienoja Andrē Dramonds. 

Losandželosas komandai aizvien nevar palīdzēt savainotais Lebrons Džeimss. 

Vašingtoniešiem septiņas no astoņām nākamajām spēlēm būs izbraukumā, pirmā no tām - piektdien viesos pret Klīvlendas "Cavaliers".

"Wizards" ar 28 uzvarām 62 spēlēs ieņem desmito vietu Austrumu konferencē un ir pretendente uz dalību "play-in" spēlēs, kamēr "Lakers" ar 36 panākumiem 62 dueļos ir piektā Rietumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu