Rīgas "Dinamo" pagarina līgumus ar Skvorcovu un Mamčicu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Gunārs Skvorcovs
Gunārs Skvorcovs Foto: Raimonds Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" pagarinājusi līgumus ar uzbrucēju Gunāru Skvorcovu un aizsargu Robertu Mamčicu, ceturtdien paziņoja klubs.

31 gadu vecais Skvorcovs iepriekšējos gados bija zināms kā uzbrucējs, taču šosezon galvenā trenera Pētera Skudras vadībā viņš spēlēja aizsarga pozīcijā.

Aizvadītajā KHL sezonā Skvorcovs piedalījās 32 spēlēs, atdeva 3 rezultatīvas piespēles, nopelnīja 6 soda minūtes un lietderības koeficientu -8, nobloķēja 21 pretinieku metienu un izpildīja 16 spēka paņēmienus, vidēji laukumā pavadot 13:38 minūtes.

Pavisam savas karjeras laikā Rīgas "Dinamo" sastāvā KHL čempionātos viņš ir piedalījies 330 spēlēs (8 sezonās), kurās nopelnījis 46 rezultativitātes punktus (18 vārti un 28 piespēles).

Rīgas "Dinamo" kluba vadība noslēgusi jaunu līgumu arī ar 26 gadus veco aizsargu Mamčicu aizvadītajā KHL sezonā 43 spēlēs guva 1 vārtus un atdeva 5 rezultatīvas piespēles, nopelnīja 45 soda minūtes un lietderības koeficientu -8, nobloķēja 52 pretinieku metienus un izpildīja 75 spēka paņēmienus, vidēji laukumā pavadot 18:18 minūtes.

Pavisam savas karjeras laikā Rīgas "Dinamo" sastāvā KHL čempionātos viņš ir piedalījies 98 spēlēs (3 sezonās), kurās ir nopelnījis 13 rezultativitātes punktus (3 vārti un 10 piespēles).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu