Video ⟩ Makdeivids savu 400.spēli NHL nosvin ar 1+2

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Konors Makdeivids.
Konors Makdeivids. Foto: AP/Scanpix

Kanādietis Konors Makdeivids sestdien Edmontonas "Oilers" rindās Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadīja savu 400. spēli karjerā, izceļoties ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

"Oilers" mājās ar 4:1 (2:0, 0:1, 2:0) uzvarēja Kalgari "Flames".

Makdeividam šī bija 400.spēle NHL karjerā. Viņš guva vārtus un divreiz rezultatīvi piespēlēja, nopelnīdams jau 87.rezultativitātes punktu sezonā (29+58). Ja uzbrucējs šīs sezonas atlikušajās septiņās spēlēs vidēji mačā spēs iekrāt vismaz 1,86 rezultativitātes punktus, viņš regulāro turnīru noslēgs ar 100 vai vairāk punktiem.

Vācietis Leons Draizaitls sestdien rezultatīvi piespēlēja visos četros "Oilers" vārtu guvumos. Vienīgos "Flames" vārtus guva Džonijs Gudro.

Citviet Kanādā Toronto "Maple Leafs" savā laukumā ar 5:1 (1:1, 1:0, 3:0) pārspēja Vankūveras "Canucks" un svinēja jau piekto panākumu pēc kārtas.

Divus vārtus uzvarētāju labā guva Ostons Metjūss, kurš šosezon pretinieku vārtsargus pārspējis jau 38 reizes, kas ir labākais sniegums visā līgā. Divas rezultatīvas piespēles iekrāja Mičels Mārners. "Canucks" vienībā izcēlās Taners Pīrsons.

Arizonas "Coyotes" mājās ar 2:3 (0:1, 0:1, 2:0, 0:1) papildlaikā zaudēja Vegasas "Golden Knights".

Džonatans Maršeso Vegasas kluba uzvaru sekmēja ar 1+1, bet vārtus guva arī Marks Stouns un Viljamss Karlsons. Arizonas klubā precīzi meta Kristiāns Fišers un Kristiāns Dvoraks.

Tikmēr Čikāgā vietējā komanda "Blackhawks" savā laukumā ar 4:5 (0:1, 2:2, 2:2) piekāpās Floridas "Panthers".

Entonijam Duklēram "Panthers" rindās 2+1, par vieniem vārtiem mazāk guva Aleksandrs Barkovs, bet divas rezultatīvas piespēles Semam Benetam un Gustavam Forslingam. Čikāgas komandā 1+1 Aleksam Debrinkatam, taču Adams Godets nopelnīja divas rezultatīvas piespēles.

Minesotas "Wild" mājās ar 4:3 (0:2, 1:1, 2:0, 1:0) papildlaikā uzvarēja Sentluisas "Blues". Uzvaras vārtus papildlaika trešajā minūtē guva Kevins Fiala, kuram arī rezultatīva piespēle. Šādu pašu statistiku iekrāja Jonass Brodīns un Matss Dzukarello.

Papildlaikā spēle noslēdzās arī Nešvilā, kur vietējā "Predators" ar 1:0 (0:0, 0:0, 0:0, 1:0) uzvarēja Dalasas "Stars". Uzvaras vārti Ērika Haulas rēķinā.

Citā spēlē divu Ņujorkas klubu duelī "Islanders" savā laukumā ar 3:0 (2:0, 1:0, 0:0) pieveica "Rangers". Divi vārti Entonijam Boviljē, bet Džošs Beilijs izcēlās ar trim rezultatīvām piespēlēm.

Visbeidzot Detroitas "Red Wings" mājās ar 1:0 (0:0, 0:0, 0:0, 0:0, 4:3) "bullīšos" pārsteidza pagājušās sezonas čempioni Tampabejas "Lightning". Astotajā metienu sērijā "Red Wings" komandai uzvaru nodrošināja Sems Gaņjē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu