Video ⟩ UFC uzlecošā zvaigzne ar efektīgu sitienu pretinieku oktagonā atstāj nekustīgu (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Aizvadītajā nedēļas nogalē "UFC Vegas 25" cīņu šova ietvaros ar spilgtu nokautu izcēlās Čehijas uzlecošā zvaigzne Jiri Prohazka.

Prohazka cīņu šova galvenajā duelī tikās ar bijušo titula pretendentu pirmā smagā svara kategorijā, Dominiku Reijesu, kurš iepriekšējo dueli zaudēja pret šā brīža esošo divīzijas čempionu Janu Blahoviču. Savukārt iepriekš Reijess pēc ļoti apspriesta un diskutabla tiesnešu lēmuma piekāpās leģendārajam Džonam Džounsam.

Arī šajā dueli Reijess piedzīvoja neveiksmi, tomēr arī viņam cīņas gaitā izdevās trāpīt vairākus veiksmīgus sitienus, neskatoties uz to, ka aktīvāks un precīzāks bija tieši Prohazka.

Tiesa, pusminūti pirms otrā raunda beigām Prohzaka izdarīja ļoti efektīgu sitienu ar elkoni, kā rezultātā Reijess oktagonā palika nekustīgs.

Sitiens ar elkoni pagriezienā ir paņēmiens, ko cīkstoņi izmanto pietiekami regulāri, tomēr pēdējā laikā arvien retāk ir redzams, ka ar šo paņēmienu izdodas pretinieku nokautēt.

Video: Dominiks Reijess pret Jiri Prohazku

 

28 gadus vecais Prohazka savas karjeras laikā ir izcīnījis 28 uzvaras, trīs reizes piedzīvojot zaudējumu, bet vēl viens viņa duelis ir noslēdzies neizšķirti. Savukārt 31 gadu vecajam Reijesam šis ir trešais zaudējums pēc kārtas. Pirms tam gan viņš zaudējuma rūgtumu nebija izjutis nevienā no savas karjeras 12 profesionālajām MMA cīņām.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu