Šteinbergas rezultatīvais mačs sekmē "Galatasaray" iekļūšanu Turcijas čempionāta finālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Anete Šteinberga
Anete Šteinberga Foto: FIBA.com

Latvijas basketboliste Anete Šteinberga pirmdien guva 23 punktus Turcijas čempionāta pusfināla piektajā spēlē, viņas pārstāvētajai Stambulas "Galatasaray" svinot uzvaru savā laukumā un iekļūstot finālā.

Stambulas klubs mājās ar 70:58 (20:12, 12:11, 17:16, 21:19) pārspēja Ankaras "Nesibe Aydin" komandu, kas sērijā līdz trim uzvarām panākot 3-2.

Latvijas basketboliste kļuva par spēles rezultatīvāko dalībnieci.

Šteinberga laukumā pavadīja 36 minūtes un 27 sekundes, kuru laikā realizēja deviņus no 17 divpunktu metieniem un piecus no sešiem soda metieniem, bet netrāpīja grozā visus četrus tālmetienus. Viņas kontā arī pa četrām atlēkušajām bumbām un rezultatīvām piespēlēm, trīs pārtvertas bumbas, trīs piezīmes, seši izprovocēti noteikumu pārkāpumi, komandā labākais efektivitātes koeficients 21 un mačā dalīts labākais +/- rādītājs 15.

Uzvarētāju labā pa 13 punktiem guva Epifānija Prinsa un Pelina Bilgiča, kurām arī attiecīgi desmit rezultatīvas piespēles un deviņas atlēkušās bumbas.

Viešņām rezultatīvākā ar 13 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām bija Katerina Sņicina.

Ceturtdaļfinālā Stambulas klubs ar 2-0 uzvarēja Adanas "Botas".

Stambulas "Fenerbahce" jau labu laiku gaidīja pretinieces finālā pēc uzvaras pusfināla sērijā ar 3-0 pret Ankaras "Čankaja Universitesi".

"Galatasaray" komanda regulārajā čempionātā 26 spēlēs piedzīvoja vien trīs neveiksmes un ieņēma otro vietu. Bez zaudējumiem regulāro čempionātu noslēdza Stambulas "Fenerbahce".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu