Puertoriko olimpiskajam bokserim draud nāvessods (7)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Puertoriko bokseris Fēlikss Verdeho svētdien nodeva sevi Sanhuanas varas iestādēm pēc tam, kad tika atrasts viņa draudzenes Keišlas Rodrigesas līķis, vēsta "New York Times".

27 gadus vecais Vardeho tiek turēts aizdomās par savas draudzenes un viņu nedzimušā bērna slepkavību.

"New York Times" rīcībā nonākusi informācija, ka par Verdeho noziegumu policijā vērsies liecinieks, kurš sākotnēji piekritis palīdzēt ar nozieguma īstenošanu.

Rodrigesa gaidījusi Verdeho bērnu, bet bokseris vēlējies, lai sieviete veic abortu, kam topošā māte nav piekritusi. 27. aprīlī Verdeho tikās ar Rodrigesu, bet šī tikšanās bija ar traģiskām sekām.

Kā ziņo minētais liecinieks, Verdeho Rodrigesai iesitis pa seju un ievilcis savā automobilī, kur viņai tikušas injicētas "substances". Liecinieks arī atklāj, ka viņš palīdzējis Verdeho sasiet sievieti un piestiprināt pie viņas kājām cementa bloku.

Tad Verdeho kopā ar liecinieku devušies uz tuvāko lagūnu. Tur Verdeho ar minētā liecinieka palīdzību Rodrigesu ir nogrūduši no tilta. Bokseris sievietes virzienā vēl esot raidījis šāvienus ar pistoli.

Bokseris tiek apsūdzēts vairākos noziegumos, tai skaitā slepkavībā ar nodomu un nedzimuša bērna slepkavībā. Ja tiesa atdzīs Verdeho vainu, tad viņam draud pat nāvessoda izpilde.

Verdeho Puertoriko pārstāvēja 2012. gada Londonas olimpiskajās spēlēs, piedzīvojot zaudējumu ceturtdaļfinālā. Savas profesionālās boksera karjeras laikā Verdeho ir izcīnījis 27 uzvaras, piedzīvojot divus zaudējumus.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu