Hārdevejs iemet 10 tālmetienus; Dalasa bez Porziņģa apspēlē Maiami

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Kārtējo uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā bez Kristapa Porziņģa ierindā pagājušajā naktī izcīnīja Dalasas "Mavericks" komanda.

"Mavericks" basketbolisti viesos ar 127:113 pieveica Maiami "Heat" komandu. 

Porziņģis maču izlaida ceļgala savainojuma dēļ. Iepriekš viņš savainoja to pašu ceļgalu, kuram oktobrī tika veikta meniska operācija.

Lielisku sniegumu uzvarētāju sastāvā demonstrēja Tims Hārdevejs juniors, kurš guva 36 punktus, iemetot 10 no 18 tālmetieniem. Luka Dončičs pievienoja 23 punktus un 12 atlēkušās bumbas, bet 19 punkti Džeilenam Bransonam.

Laukuma saimniekiem pa 19 punktiem guva Dankans Robinsons un Gorans Dragičs, pieredzējušais Trevors Ariza iemeta 18 punktus. 

Porziņģis bija kopā ar komandu pirmsspēles iesildīšanās laikā. Ahilleja cīpslas sāpju dēļ mačā nepiedalījās arī vācietis Maksi Klebers. 

Nākamo spēli "Mavericks" aizvadīs savā laukumā, naktī uz piektdienu (pēc Latvijas laika) uzņemot zvaigžņoto Bruklinas "Nets". 

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā "Mavericks" ar 37 uzvarām 65 spēlēs ieņem piekto vietu, bet "Heat" ar 35 uzvarām 66 mačos ir sestajā pozīcijā Austrumu konferencē. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu