Hārtlijs: Kovaļčuks sapņo par Stenlija kausa iegūšanu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Iļja Kovaļčuks
Iļja Kovaļčuks Foto: hawk.ru

Pieredzējušais uzbrucējs Iļja Kovaļčuks atstājis Boba Hārtlija vadītās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa ieguvējas Omskas "Avangard" komandu un cer atgriezties Nacionālajā hokeja līgā (NHL).

38 gadus vecais Kovaļčuks pagājušajā sezonā pievienojās "Avangard", regulārās sezonas 16 spēlēs atzīmējoties ar 17 (5+12) rezultativitātes punktiem. 

Gagarina kausa izcīņā viņš 24 mačos guva četrus vārtus un veica piecas rezultatīvas piespēles. 

Iepriekšējā sezonā viņš paguva uzspēlēt četrās dažādās komandās, no kurām trīs bija NHL - Losandželosas "Kings", Monreālas "Canadiens" un Vašingtonas "Capitals". 

"Viņš vēlas spēlēt NHL. Par to nav nekādu šaubu," Kanādas medijam "Sportsnet" sacīja Hārtlijs. 

Savas karjeras laikā Kovaļčuks NHL aizvadījis 13 sezonas. 926 regulārā čempionāta spēlēs viņš guvis 443 vārtus un izpildījis 433 piespēles. 

"Kad runājām par viņa pievienošanos "Avangard", viņam teicu: "Nāc un parādi, uz ko tu vēl esi spējīgs." Kovaļčuks mums palīdzēja izslēgšanas spēļu turnīrā. Bet viņš sapņo par Stenlija kausa iegūšanu," norādīja Hārtlijs. 

Kovaļčuks ir trīskārtējs Gagarina kausa ieguvējs. Viņam ir arī divas pasaules čempionāta zelta godalgas un arī olimpiskais zelts. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu