Bertāna komandas treneris Vestbruku nosauc par otro visu laiku labāko saspēles vadītāju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rasels Vestbruks
Rasels Vestbruks Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas "Wizards" galvenais treneris Skots Brūks savas komandas spēlētāju Raselu Vestbruku nosaucis par otro visu laiku labāko saspēles vadītāju NBA vēsturē.

"Iepriekš teicu, ka, manuprāt, viņš kļūs par trešo visu laiku labāko saspēles vadītāju," sarunā ar Ziemeļamerikas sporta medijiem izteicās Brūks. "Tagad uzskatu, ka viņš karjeru noslēgs kā otrs visu laiku labākais saspēles vadītājs. Labākais ir Maģiskais Džonsons."

"Man ir bijusi tā fantastiskā iespēja viņu vērot astoņu gadus. Vestbruks ir supercilvēks," sacīja Brūks, kurš iepriekš bija Oklahomasitijas "Thunder" komandas galvenais treneris, kad šo vienību savulaik pārstāvēja eksplozīvais basketbolists. "Saspēles vadītāji visbiežāk nedara laukumā to, ko paveic viņš. Noteikti, ka līgā ir spēlētāji ar labāku metienu, labāki citā elementā, bet statistikā nav bijis neviens cits, kurš demonstrētu to, ko rāda Vestbruks."

Vestbruks šajā sezonā vidēji spēlē izcēlies ar 21,8 punktiem, 11,3 atlēkušajām bumbām un 11,2 rezultatīvām piespēlēm. 2017. gadā viņš tika atzīts par līgas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP. Šo sezonu Vestburks ceturto reizi karjerā noslēgs ar "triple-double" rādītājiem.

Dāvja Bertāna "Wizards" vienība ar 30 uzvarām 65 spēlēs ieņem desmito vietu Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu