A.Kuruca komandas biedrs Vildosa karjeru turpinās NBA

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Luka Vildosa
Luka Vildosa Foto: www.baskonia.com

Spānijas augstākās līgas (ACB) komandas Vitorijas "TD Systems Baskonia" saspēles vadītājs Luka Vildosa piekritis četru gadu līgumam ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienību Ņujorkas "Knicks", ziņo ESPN.

Basketbolista aģents Alekss Saratsis ESPN atklāja, ka Vildosa nākamajos četros gados "Knicks" komandā nopelnīs 13,6 miljonus ASV dolāru (aptuveni 11,3 miljoni eiro).

Vildosas aiziešana var pavērt jaunas iespēju durvis Artūram Kurucam, kurš jau iepriekš vairākās intervijās norādījis, ka Vitorijas komanda ar viņu nākotnē vēlētos rēķināties saspēles vadītāja pozīcijā, kurā spēlē Vildosa.

ESPN vēsta, ka Vildosa uz ASV dosies tiklīdz būs sakārtotas imigrācijas formalitātes. Vildosa patlaban tiek uzskatīts par vienu no labākajiem saspēles vadītājiem Eiropas līgās.

Līguma nākamie trīs gadi nav garantēti, kas nozīmē, ka "Knicks" sākotnēji varēs izvērtēt Vildosas spējas olimpiskajās spēlēs, vasaras līgā un arī treniņnometnē, bet tikai pēc tam var piedāvāt vai nepiedāvāt viņam līgumu.

ESPN arī ziņo, ka Vildosa sākotnēji vienojies ar Vitorijas klubu, ka "Knicks" izpirks viņa līgumu, taču pēc tam jau uzsācis pilnvērtīgas sarunas ar Ņujorkas komandu.

Pērn "TD Systems Baskonia" tika kronēta par Spānijas čempioni, bet Vildosa izpelnījās finālā izpelnījās vērtīgākā spēlētāja balvu. Tāpat Vildosa pārstāv arī Argentīnas izlasi.

"Knicks" ar 37 uzvarām 65 spēlēs Austrumu konferencē ieņem ceturto vietu un tikpat kā jau nodrošinājusi sev vietu izslēgšanas spēlēs. Vitorijas komanda Spānijas čempionātā ar 22 panākumiem 31 mačā ir piektā un jau kvalificējusies "play-off".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu