Video ⟩ Merzļikins sekmē "Blue Jackets" komandai uzvaru NHL spēlē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins trešdien palīdzēja Kolumbusas "Blue Jackets" komandai izcīnīt uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē.

"Blue Jackets" savā laukumā ar rezultātu 4:2 (0:1, 2:1, 2:0) pārspēja Nešvilas "Predators", izcīnot otro uzvaru pēdējo 13 spēļu nogrieznī.

"Predators" komanda uzvaras gadījumā būtu kvalificējusies Stenlija kausa izcīņai, taču tagad ceļazīme uz "play-off" vēl nav nodrošināta.

Merzļikins atvairīja 30 no 32 pretinieku metieniem (93,8%), bet cits latviešu hokejists Matīss Kivlenieks spēlei bija pieteikts kā "Blue Jackets" rezerves vārtsargs.

Uzvarētāju labā dāņu uzbrucējs Olivers Bjorkstrands guva divus vārtus un veica rezultatīvu piespēli. Vēl pa reizei ar precīzu metienu izcēlās amerikānis Džeks Rosloviks un krievs Mihails Grigorenko.

"Predators" rindās vārtus guva zviedrs Kalle Jarnkroks un kanādietis Teners Ženo.

Centrālajā divīzijā "Blue Jackets" ar 46 punktiem 54 mačos atrodas pirmspēdējā jeb septītajā pozīcijā, bet "Predators" ar 60 punktiem 54 spēlēs ieņem ceturto vietu.

"Predators" turpina cīņu par iekļūšanu Stenlija kausa izcīņā. Nešvila par četriem punktiem apsteidz Dalasas "Stars" vienību, kas pērn sasniedza finālu.

"Blue Jackets" komandai, kas Stenlija kausa izcīņai vairs nevar kvalificēties, šosezon atlikušas divas spēles NHL regulārajā čempionātā pret Detroitas "Red Wings", kas turnīra tabulā atpaliek par punktu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu