Video ⟩ Bertāns ar "Wizards" sīvā cīņā piekāpjas Kuruca pārstāvētajai "Bucks"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AFP/SCANPIX

Dāvis Bertāns ar Vašingtonas "Wizards" komandu trešdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē piekāpās Rodiona Kuruca pārstāvētajai vienībai Milvoki "Bucks", izbraukumā atzīstot pretinieku pārākumu ar rezultātu 134:135 (37:29, 34;42, 24:32, 39:32).

"Wizards" piedzīvoja tikai ceturto zaudējumu pēdējo 17 spēļu nogrieznī.

Bertāns laukumā pavadīja 28 minūtes, kuru laikā viņš guva 13 punktus (2p. 2/4, 3p. 2/6, soda metieni 3/4). Latvieša kontā arī viena rezultatīva piespēle un viena piezīme.

Bertānam atrodoties laukumā, "Wizards" guva par deviņiem punktiem mazāk nekā pretinieki (-9).

Kuruca bija pieteikts šai spēlei, taču laukumā viņš nedevās.

"Bucks" sastāvā rezultatīvākais bija Džrū Holidejs, kurš guva 29 punktus, bet grieķis Janis Adetokunbo guva 23 punktus, izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas un veica astoņas rezultatīvas piespēles.

Vēl "Bucks" rindās Donte Divinčenzo guva 19 punktus, Pets Konatons pievienoja 16, bet Braiens Forbss iemeta 14. 

"Wizards" labā 42 punktus guva Bredlijs Bīls, bet Rasels Vestbruks pievienoja 29 punktus, 17 rezultatīvas piespēles un 12 atlēkušās bumbas.

Vestbruks karjerā jau 179. reizi savāca "triple-double". Nu viņš vairs tikai nedaudz atpaliek no NBA rekordista Oskara Robertsona, kura kontā ir 181 "triple-double".

Mača gaitā "Wizards" bija 11 punktu pārsvars, bet "Bucks" vadība ne reizi nepārsniedza astoņus punktus.

Vēl divarpus minūtes pirms mača beigām rezultāts bija neizšķirts 124:124 līdz brīdim, kad ar precīzu tālmetienu izcēlās Braiens Forbss.

Savukārt turpinājumā divus tālmetienus trāpīja Pets Konatons, panākot "Bucks" komandai piecu punktu pārsvaru 64 sekundes pirms spēles beigām.

Vestbruks un Bīls saglabāja intrigu šajā mačā, tomēr "Wizards" līderu centieni atspēlēties nevainagojās ar panākumiem.

Austrumu konferences kopvērtējumā "Bucks" ar 42 uzvarām un 24 zaudējumiem ieņem trešo vietu, bet "Wizards" ar bilanci 30-36 ierindojas 10. pozīcijā un saglabā izredzes kvalificēties "play-in" turnīram.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu