Video ⟩ Emocionāls brīdis - NHL spēlētājs gūst "hat-trick" dienu pēc tēva nāves

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

ASV hokeja uzbrucējs Tīdžejs Ošī trešdien guva trīs vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kaldinot Vašingtonas "Capitals" uzvaru.

"Capitals" viesos ar rezultātu 4:2 (0:0, 3:0, 1:2) pārspēja Ņujorkas "Rangers", sagādājot pretiniekiem ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Uzvarētāju sastāvā ar "hat-trick" izcēlās Ošī, kurš dienu iepriekš zaudēja tēvu. Tims Ošī, kuram bija Alcheimera slimība, mūžībā aizgāja 56 gadu vecumā.

34 gadus vecais "Capitals" hokejists šosezon 50 mačos guvis 21 vārtus un veicis 21 rezultatīvu piespēli.

Vēl ar precīzu metienu Vašingtonas kluba labā atzīmējās amerikānis Niks Dovds, bet vārtsargs čehs Viteks Vanēčeks atvairīja 19 metienus (90,5%).

"Rangers" labā vārtus guva kanādieši Aleksis Lafrenjē un Morgans Barons, bet krievu vārtsargs Aleksandrs Georgijevs atvairīja 31 metienu (91,2%).

"Capitals" ar 73 punktiem ir Austrumu divīzijas līdere, bet "Rangers" ar 58 punktiem ieņem piekto vietu un "play-off" vairs nevar kvalificēties.

"Rangers" trešdien vēl pirms šīs spēles no darba atlaida kluba prezidentu Džonu Deividsonu un ģenerālmenedžeri Džefu Gortonu.

Šajā mačā asumu netrūka - "Capitals" hokejisti kopumā sakrāja 85 soda minūtes, bet "Rangers" spēlētāju kontā 56 soda minūtes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu