Balcers spēlē gan vairākumā, gan mazākumā; "Sharks" svin uzvaru

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers (nr. 92)
Rūdolfs Balcers (nr. 92) Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokeja uzbrucējam Rūdolfam Balceram spēlējot gan skaitliskajā vairākumā, gan mazākumā, trešdien uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē izcīnīja Sanhosē "Sharks" komanda.

"Sharks" savā laukumā ar rezultātu 3:2 (0:0, 1;2, 2:0) pārspēja Kolorādo "Avalanche". Komandām šis bija jau ceturtais duelis pēc kārtas, taču Sanhosē izcīnīja tikai pirmo uzvaru četru spēļu sērijā.

Balcers laukumā pavadīja 15 minūtes un 27 sekundes (1:38 skaitliskajā vairākumā un 1:10 mazākumā), ar rezultativitātes punktiem viņš neizcēlās, taču spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Latvijas hokejists izpildīja trīs spēka paņēmienus, veica divus metienus pa pretinieku vārtiem, kā arī bloķēja vienu metienu.

24 gadus vecais Balcers šosezon NHL čempionātā 37 mačos guvis septiņus vārtus, atdevis deviņas rezultatīvas piespēles un sakrājis negatīvu lietderības koeficientu -5.

"Sharks" sastāvā čehs Tomāšs Hertls guva divus vārtus un veica rezultatīvu piespēli, bet kanādietis Evanders Keins atzīmējās ar trim rezultatīvām piespēlēm. Vēl vienus vārtus guva zviedrs Eriks Karlsons.

Sanhosē mača gaitā atspēlējās no rezultāta 0:2. Spēlē pirmos divus vārtus guva "Avalanche" spēlētāji - kanādietis Taisons Džosts un austrietis Andrē Burakovskis.

Rietumu divīzijā "Avalanche" ar 72 punktiem 51 spēlē ieņem otro vietu un ir kvalificējusies Stenlija kausa izcīņai, bet "Sharks" ar 48 punktiem 53 mačos atrodas septītajā jeb pirmspēdējā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu