Fjūrijs uzskata sevi par visu laiku labāko bokseri un skaidro, kāpēc (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: Reuters/ScanPix

Pašreizējais WBC smagsvaru boksa čempions brits Taisons Fjūrijs uzskata sevi par visu laiku labāko bokseri un izklāstījis, kāpēc tā domā.

Fjūrijs savas karjeras laikā vēl nav piedzīvojis nevienu zaudējumu. 

Šajā gadā viņam paredzētas divas cīņas pret savu tautieti Entoniju Džošua. Pirmajā noskaidrotos absolūtais pasaules čempions, bet otrajā zaudētājam būs iespēja revanšēties. 

Šobrīd oficiāli kontrakts par cīņu aizvadīšanu vēl nav noslēgts, bet par to varētu paziņot jau tuvākajā laikā. 

"Es esmu visu laiku izcilākais bokseris. Nav bijis tāda boksera, kāds esmu es. Rokijs Marčiāno, Maiks Taisons, Lenokss Lūiss, Kļičko, Deontejs Vailders, jebkurš cits - neviens no viņiem nekad nevarētu ar mani konkurēt," sarunā ar "YouTube" kanālu "The Schmo" sacīja Fjūrijs. 

Iepriekš ESPN Ringside apskatnieks Marks Krīgels vēstīja, ka Fjūrijs un Džošua sadalīs 150 miljonu ASV dolāru lielu honorāru. Katrs britu bokseris saņemšot pa 75 miljoniem.

Ir vairāki iemesli, kāpēc esmu labākais. Pirmkārt, neviens no iepriekš minētajiem bokseriem nepārvietojās ringā kā es. Otrkārt, nevienam nav bijusi tāda pieeja boksam kā man. Treškārt, viņiem nekad nav bijusi tāda darba ētika kā man. Ceturtkārt, neviens mani nekad neuzvarētu. Vai zini, kāpēc? Es nekad neļautu tam notikt," pauda Fjūrijs. 

Džošua kontā ir pasaules čempiona jostas IBF, WBA un WBO versijā, bet Fjūrijs ir WBC pasaules čempions.

31 gadu vecais Džošua savā karjerā izcīnījis 24 uzvaras (22 nokauti) un piedzīvojis vienu zaudējumu pret meksikāni Endiju Ruisu.

Savukārt 32 gadus vecais Fjūrijs ir nepārspēts. Viņa rēķinā ir 30 uzvaras (21 nokauts) un viens neizšķirts.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu