Šteinbergas komanda piedzīvo zaudējumu Turcijas čempionāta finālsērijas pirmajā spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Anete Šteinberga
Anete Šteinberga Foto: FIBA.com

Latvijas basketboliste Anete Šteinberga ceturtdien guva deviņus punktus Turcijas čempionāta fināla pirmajā spēlē, viņas pārstāvētajai Stambulas "Galatasaray" piedzīvojot zaudējumu.

"Galatasaray" viesos ar 66:73 (18:26, 10:8, 19:26, 19:13) zaudēja Stambulas "Fenerbahce", kas sērijā līdz trim uzvarām izvirzījusies vadībā ar 1-0.

Šteinberga nospēlēja 33 minūtes un 22 sekundes, kuru laikā guva deviņus punktus un izcīnīja tikpat atlēkušās bumbas. Basketboliste grozā raidīja trīs no 15 divpunktu metieniem un realizēja vienīgo tālmetienu. Viņa arī vienreiz rezultatīvi piespēlēja, pieļāva četras kļūdas, nopelnīja trīs personīgās piezīmes, pretinieces izprovocēja uz vienu pārkāpumu un spēli noslēdza ar trim efektivitātes koeficienta punktiem.

Uzvarētāju labā 28 punkti Keilai Makbraidai, bet Alīna Jagupova pievienoja 21 punktu. "Galatasaray" rindās ar 16 punktiem un astoņām bumbām zem groziem rezultatīvākā bija Kuanitra Holingsvorta.

Ceturtdaļfinālā Šteinbergas klubs ar 2-0 uzvarēja Adanas "Botas", bet pusfinālā ar 3-2 pārspēja Ankaras "Nesibe Aydin" komandu.

Tikmēr Stambulas "Fenerbahce" pusfinālā ar 3-0 pārliecinoši uzvarēja Ankaras "Čankaja Universitesi".

"Galatasaray" komanda regulārajā čempionātā 26 spēlēs piedzīvoja vien trīs neveiksmes un ieņēma otro vietu. Bez zaudējumiem regulāro čempionātu noslēdza Stambulas "Fenerbahce".

Pērn Turcijas čempionātā uzvarētājas netika noskaidrotas, bet iepriekšējos divus gadus titulu izcīnījusi "Fenerbahce".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu