Video ⟩ "Mavericks" bez Porziņģa palīdzības pieveic zvaigžņoto "Nets"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā bez savainotā Kristapa Porziņģa ierindā pagājušajā naktī pēc Latvijas laika izcīnīja Dalasas "Mavericks" komanda.

"Mavericks" basketbolisti savā laukumā ar 113:109 apspēlēja vienu no līgas titula pretendentēm Bruklinas "Nets". 

Porziņģis mačā nepiedalījās labās kājas ceļgala savainojuma dēļ. Viņš izlaida jau ceturto spēli pēc kārtas, bet kopumā Latvijas basketbola zvaigzne šosezon izlaidis 27 no 65 "Mavericks" spēlēm.

Uzvarētājiem teicami spēlēja līderis Luka Dončičs, kurš guva 24 punktus, savāca 10 atlēkušās bumbas un veica astoņas rezultatīvas piespēles, Tims Hārdevejs juniors iemeta 23 punktus, bet Dorians Finijs-Smits pievienoja 17. 

Ahileja cīpslas sāpju dēļ nepiedalījās arī vācietis Maksimiliāns Klēbers. 

Tikmēr "Nets" rindās 45 punktus iemeta Kairijs Ērvings, Kevins Durants izcēlās ar 20 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām. 

Savainojuma dēļ Bruklinai nevarēja palīdzēt Džeimss Hārdens

Līdz regulārā čempionāta beigām Dalasas komandai atlikušās sešas spēles. Nākamo maču "Mavericks" aizvadīs savā laukumā naktī uz sestdienu (pēc Latvijas laika) pret Klīvlendas "Cavaliers". 

"Mavericks" ar 38 uzvarām 66 spēlēs Rietumu konferencē ieņem piekto vietu, bet "Nets" ar bilanci 43-24 ir otra spēcīgākā vienība Austrumu konferencē. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu