"Mavericks" īpašnieks Kjūbans: Porziņģa trauma nav nopietna (2)

Mārtiņš Kļavenieks
CopyDraugiem X Whatsapp

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa ceļgala trauma nav nopietna, tāpēc viņš jau pavisam drīz atgriezīsies laukumā, ekskluzīvā intervijā TVNET sacīja komandas īpašnieks, miljardieris Marks Kjūbans. Jaunnedēļ pilno intervijas versiju būs iespēja noskatīties TVNET maksas žurnālā "Klik".

"Mavericks" basketbolisti piektdienas rītā pēc Latvijas laika savā laukumā ar 113:109 apspēlēja vienu no līgas titula pretendentēm Bruklinas "Nets".

Porziņģis mačā nepiedalījās labās kājas ceļgala savainojuma dēļ. Viņš izlaida jau ceturto spēli pēc kārtas, bet kopumā Latvijas basketbola zvaigzne šosezon izlaidis 27 no 65 "Mavericks" cīņām.

Dalasas kluba īpašnieks Kjūbans sarunā pirms mača pret Bruklinas "Nets" TVNET sacīja, ka Porziņģis varētu doties laukumā, jo trauma nav nopietna. Tas gan tomēr nepiepildījās, latvietim paliekot ārpus pieteikuma spēlei.

"Mēs vakar [5. maijā] saņēmām labas ziņas par viņa ceļgalu. Kristapam drīz vien vajadzētu atgriezties laukumā. Trauma nav nopietna, mēs vienkārši esam piesardzīgi," intervijā sacīja Kjūbans. 

"Kad nesen bijusi ceļgala operācija, nedrīkst kāju pārlieku noslogot. Jābūt piesardzīgam. Gribam, lai Kristaps spēlē pie mums ilgi un aizvada lielisku karjeru. Negribam pieņemt lēmumus, kas dotu labumu vienā vai divās spēlēs, bet varētu negatīvi ietekmēt visu viņa atlikušo karjeru. Viņš un Luka [Dončičs] neapšaubāmi ir divas mūsu spožākās zvaigznes."

Slavenais miljardieris, viens no šova "Shark Tank" vadītājiem un "Mavericks" īpašnieks ekskluzīvā intervijā TVNET pastāstīja par Dončiča un Porziņģa attiecībām, vai tiešām kluba vadība apsvēra iespēju latvieti aizmainīt uz Goldensteitas "Warriors", kā arī atklāja, ka viņa senču dzīvēs Rīga spēlējusi ļoti nozīmīgu lomu.

Interviju ar Marku Kjūbanu meklējiet TVNET tiešsaistes žurnālā "Klik" jau nākamnedēļ.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu