Rīgas "Dinamo" pēc sezonas pārtraukuma atkal spēlēs Protapovičs

CopyDraugiem X Whatsapp
Aleksandrs Protapovičs
Aleksandrs Protapovičs Foto: "Dinamo Rīga"

Pēc vienas sezonas pārtraukuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Rīgas "Dinamo" atgriezies krievu uzbrucējs Aleksandrs Protapovičs, piektdien vēsta vienība.

24 gadus vecais centra uzbrucējs parakstījis līgumu ar Rīgas komandu, bet vienošanās termiņš netiek atklāts.

Pagājušajā sezonā KHL regulārajā čempionātā 54 spēlēs Protapovičs Jekaterinburgas "Avtomobilist" rindās guva vienus vārtus un veica sešas rezultatīvas piespēles, bet "play-off" viņš četrās cīņās palika bez punktiem.

Rīgas komandas sastāvā viņš spēlēja 2019./2020.gada sezonā, kad KHL regulārajā čempionātā 32 spēlēs guva piecus vārtus un veica septiņas rezultatīvas piespēles.

Protapovičs dzimis 1996.gada 16.augustā Krievijas pilsētā Novotroickā. Savu hokejista karjeru viņš sāka Kazaņas "Ak Bars" kluba sistēmas komandās, spēlējot MHL B, MHL, VHL čempionātos, kā arī dažas spēles aizvadot KHL.

2017.gada nogalē viņš tika aizmainīts uz Jekaterinburgas "Avtomobilist" kluba sistēmu, kur lielāko daļu laika pavadīja fārmklubā VHL līgā. 2019.gada novembrī viņš pievienojās "Dinamo" komandai un kļuva par vienu no vadošajiem spēlētājiem. Pēc sezonas Rīgā Protapovičs atgriezās "Avtomobilist" sastāvā.

"Dinamo" galvenais treneris nākamsezon būs krievu speciālists Sergejs Zubovs, bet viņam asistēs Valērijs Kuļibaba, Oļegs Orehovskis un Edgars Lūsiņš.

Rīdzinieki Gagarina kausā nav spēlējuši septiņas sezonas pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu