Šteinbergai deviņi punkti zaudētā Turcijas čempionāta finālsērijas spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Anete Šteinberga
Anete Šteinberga Foto: FIBA.com

Latvijas basketboliste Anete Šteinberga sestdien guva deviņus punktus Turcijas čempionāta fināla otrajā spēlē, viņas pārstāvētajai Stambulas "Galatasaray" piedzīvojot zaudējumu un sērija nonākot iedzinējos ar 0-2.

"Galatasaray" viesos ar 57:70 (14:18, 8:19, 13:21, 22:12) zaudēja Stambulas "Fenerbahce", kas sērijā līdz trim uzvarām izvirzījusies vadībā ar 2-0.

Šteinberga nospēlēja 38 minūtes un 41 sekundi, kuras laikā grozā raidīja tikai trīs no 15 divpunktu metieniem un vienu no diviem tālmetieniem. Viņa izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, vienreiz rezultatīvi piespēlēja, pa reizei kļūdījās un pārķēra bumbu, kā arī bloķēja pretinieces metienu, un divreiz tika nobloķēta pati. Basketboliste nopelnīja četras personiskās piezīmes, pretinieces izprovocēja uz septiņiem pārkāpumiem un spēli noslēdza ar efektivitātes koeficientu septiņi.

Uzvarētāju labā pa 22 punkti punktiem guva Keila Makbraida un Alīna Jagupova, kuras kontā arī deviņas atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvas piespēles. "Galatasaray" rindās "double-double" 14 punkti un desmit atlēkušās bumbas - sakrāja bijusī "TTT Rīga" centra spēlētāja Kuanitra Holingsvorta.

Sērijas trešā spēle notiks otrdien "Galatasaray" laukumā.

Ceturtdaļfinālā Šteinbergas klubs ar 2-0 uzvarēja Adanas "Botas", bet pusfinālā ar 3-2 pārspēja Ankaras "Nesibe Aydin" komandu.

Tikmēr Stambulas "Fenerbahce" pusfinālā ar 3-0 pārliecinoši uzvarēja Ankaras "Čankaja Universitesi".

"Galatasaray" komanda regulārajā čempionātā 26 spēlēs piedzīvoja vien trīs neveiksmes un ieņēma otro vietu. Bez zaudējumiem regulāro čempionātu noslēdza Stambulas "Fenerbahce".

Pērn Turcijas čempionātā uzvarētājas netika noskaidrotas, bet iepriekšējos divus gadus titulu izcīnījusi "Fenerbahce".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu