Video ⟩ Egle gūst vārtus AHL spēlē un palīdz komandai izcīnīt uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Haralds Egle (no kreisās).
Haralds Egle (no kreisās). Foto: instagram.com

Latvijas uzbrucējs Haralds Egle sestdien guva vārtus Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlē, palīdzot Manitobas "Moose" komandai izcīnīt uzvaru.

"Moose" viesos ar rezultātu 5:4 (2:2, 1:2, 1:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Toronto "Marlies" vienību, kuras pieteikumā nebija aizsarga Kristiāna Rubīna.

Egle vārtus guva trīs minūtes pirms pirmā perioda beigām, kad pēc pretinieku hokejista apvešanas izdarīja zibenīgu metienu pa vārtiem un panāca 2:2.

Viņš šajā mačā vienreiz meta pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1. Šajā AHL sezonā latvietim 20 spēlēs ir trīs gūti vārti un pozitīva lietderība +1.

Turpretī zaudējumu cieta aizsarga Kārļa Čukstes pārstāvētā Sanhosē "Barracuda", kas izbraukumā ar 3:5 (1:2, 1:1, 1:2) atzina Hendersonas "Silver Knights" pārākumu. Čukste divreiz meta pa vārtiem un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu, bet kopumā viņam šajā sezonā sešās AHL spēlēs ir vieni gūti vārti un negatīvs lietderības koeficients -2.

Tāpat neveiksmi sestdien piedzīvoja aizsarga Jāņa Jaka pārstāvētā Beikersfīldas "Condors", kas mājās ar 1:4 (1:1, 0:1, 0:2) zaudēja Sandjego "Gulls". Jakam šajā spēlē divas soda minūtes un negatīvs lietderības koeficients -1, bet kopumā viņam šajā sezonā 20 mačos ir divi gūti vārti, četras rezultatīvas piespēles un pozitīva lietderība +3.

AHL sezona sākās 5.februārī un tajā 28 vienības sadalītas pa piecām divīzijām, kurās nav vienāds komandu skaits. Komandas regulārajā čempionātā aizvadīs arī nevienādu spēļu skaitu, bet Kaldera kausa izcīņu nav paredzēts izspēlēt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu