NHL fināliste "Stars" nekvalificējas "play-off"; noskaidrotas 15 no 16 Stenlija kausa dalībniecēm

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Stenlija kauss
Stenlija kauss Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās hokeja līgas (NHL) iepriekšējās sezonas fināliste Dalasas "Stars" nav spējusi kvalificēties šīs sezonas izslēgšanas spēļu jeb "play-off" turnīram, kurā noskaidrotas jau 15 no 16 dalībniecēm.

Nešvilas "Predators" sestdien savā laukumā ar rezultātu 3:1 (0:0, 1:0, 2:1) pārspēja Karolīnas "Hurricanes" un kvalificējās Stenlija kausa izcīņai.

Uzvarētājiem divus vārtus guva amerikāņu uzbrucējs Lūks Kanins, bet ar vienu precīzu metienu izcēlās Somijas hokejists Eriks Haula.

Līdz ar to šogad "play-off" turnīra nepiedalīsies "Stars", kas pērn sasniedza Stenlija kausa izcīņas finālu, kurā nācās atzīt "Lightning" pārākumu.

Centrālajā divīzijā pirmās četras vietas ieguvušas "Hurricanes", Floridas "Panthers", "Lightning" un "Predators" komandas, bet "Stars" palika ārpus labāko četrinieka.

Stenlija kausa izcīņai no Rietumu divīzijas kvalificējušās Vegasas "Golden Knights", Kolorādo "Avalanche", Minesotas "Wild" un Stentluisas "Blues".

Austrumu divīzijā pirmo vietu ieguvusi latviešu uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins", kurai seko Vašingtonas "Capitals", Bostonas "Bruins" un Ņujorkas "Islanders".

Savukārt Ziemeļu divīzijā, kurā spēlē tikai Kanādas komandas, noskaidrotas trīs "play-off" dalībnieces - Toronto "Maple Leafs", Edmontonas "Oilers" un Vinipegas "Jets".

Par pēdējo ceļazīmi cīnās Monreālas "Canadiens", kā arī teorētiski izredzes saglabā Kalgari "Flames" un latviešu vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras "Canucks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu