Artūram Kurucam liels spēles laiks un septiņi punkti komandas zaudējumā ACB līgas spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Kurucs
Artūrs Kurucs Foto: www.baskonia.com

Latvijas basketbolists Artūrs Kurucs otrdien Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē guva septiņus punktus, taču viņa pārstāvētā Vitorijas "TD Systems Baskonia" komanda savā laukumā cieta zaudējumu.

"TD Systems Baskonia" ar 71:79 (16:15, 16:25, 19:19, 20:20) piekāpās Artūra Žagara pārstāvētajai Badalonas "Joventut".

Kurucs laukumā sabija 20 minūtes un septiņas sekundes, realizējot divus no trim divpunktu metieniem un vienu no diviem tālmetieniem. Viņš arī izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, divreiz rezultatīvi piespēlēja, pieļāva trīs kļūdas, pārtvēra vienu bumbu, trīsreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja vienu piezīmi un sakrāja efektivitātes koeficientu četri, kā arī komandā labāko +/- rādītāju +6.

Zaudētāju rindās 22 punkti un piecas atlēkušās bumbas tika Akille Polonara, bet viesiem rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Pau Rivass.

Rolanda Šmita pārstāvētā "Barcelona" ar 30 uzvarām 34 spēlēs ACB līgā ieņem otro vietu, Artūra Kuruca pārstāvētā Vitorijas "TD Systems Baskonia" ar 22 panākumiem 32 spēlēs ir piektā, Artūra Žagara pārstāvētā Badalonas "Joventut" izcīnījusi 19 uzvaras 34 mačos un ir septītā.

Mārča Šteinberga pārstāvētā Grankanārijas "Herbalife" ar 15 uzvarām 33 dueļos ir desmitā, Rinalda Mālmaņa pārstāvētā Mursijas UCAM ar 14 uzvarām 33 spēlēs ierindojas 12.vietā, kamēr Mārtiņa Laksas pārstāvētā Madrides "Movistar Estudiantes" ar deviņiem panākumiem 35 mačos ir 17.pozīcijā starp 19 klubiem.

Iepriekšējā sezonā par ACB čempioni tika kronēta Vitorijas "Baskonia", kas miniturnīra finālmačā pārspēja "Barcelona" komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu