Latvijas komandas saņēmušas licences dalībai UEFA Eiropas klubu turnīros

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"Riga FC" futbolisti
"Riga FC" futbolisti Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Klubu licencēšanas Pirmās instances padome lēmusi piecām komandām, kas pretendēja uz licenci dalībai starptautiskos turnīros, piešķirt Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) licence dalībai nākamās sezonas UEFA Eiropas klubu sacensībās, informē LFF.

LFF Klubu licencēšanas komisija, izvērtējot UEFA licences pretendentu iesniegto dokumentāciju un klubu licencēšanas ekspertu atzinumus, pieņēma lēmumu piešķirt UEFA licences čempionei "Riga", vicečempionei RFS, pagājušās sezonas bronzas medaļniecei "Valmiera", kā arī "Liepājai" un Rīgas Futbola skolas dāmu komandai, kas nopelnījusi tiesības piedalīties UEFA sieviešu Čempionu līgā.

"Riga" licenci ieguvusi dalībai UEFA Čempionu līgā, bet RFS, "Valmiera" un Latvijas kausa ieguvēja "Liepāja" plāno startēt UEFA Eiropas konferenču līgā.

"Riga" kā valsts čempioni atlases sacensības UEFA Čempionu līgai sāks no pirmās kārtas, savukārt RFS, "Valmiera" un "Liepāja" no pirmās kvalifikācijas kārtas uzsāks savu ceļu jaunizveidotajā UEFA Eiropas konferenču līgā.

Abiem turnīriem attiecīgo kārtu izloze paredzēta 15.jūnijā.

Arī Rīgas Futbola skola sieviešu Čempionu līgā piedalīsies no pirmās atlases kārtas, kuras izloze gaidāma 21.jūnijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu