Titulētā Viljamsa piedzīvo zaudējumu karjeras 1000. WTA spēlē (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Serēna Viljamsa
Serēna Viljamsa Foto: AFP/SCANPIX

Titulētā ASV tenisiste Serēna Viljamsa trešdien pēc trīs mēnešu pauzes atgriezās kortā un cieta zaudējumu savā 1000. spēlē Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) turnīru līmenī.

Planētas astotā rakete Viljamsa Romas "WTA 1000" sērijas turnīra otrās kārtas spēlē ar 6-7 (6:8), 5-7 piekāpās Argentīnas tenisistei Nadjai Podorskai (WTA 44.).

39 gadus vecā Viljamsa Romā uzvarējusi četras reizes, bet šogad viņa apstājās jau pēc pirmās cīņas. Pirmajā kārtā ASV tenisistei nebija jāspēlē.

Iepriekšējo spēli Viljamsa aizvadīja pirms nepilniem trim mēnešiem, kad Austrālijas atklātā čempionāta pusfinālā zaudēja Naomi Osakai.

Kopš uzvaras 2017. gada Austrālijas atklātajā čempionātā, kas tika sasniegta grūtniecības laikā, Viljamsa ir iestrēgusi pie 23 "Grand Slam" vienspēļu trofejām, par vienu atpaliekot no Austrālijas tenisistes Mārgaretas Kortas.

Kopš tā laika viņa ir dzemdējusi meitu, atgriezusies WTA tūrē un finišējusi kā vicečempione četros "Grand Slam" turnīros. Pirms 2017.gada viņa bija zaudējusi tikai sešos no 28 fināliem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu