Ignatjevs kļuvis par KHL kluba "Metallurg" treneri

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens / LETA

Viktors Ignatjevs pievienojies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Magņitogorskas "Metallurg" treneru kolektīvam. Nākamajā sezonā viņš būs Iļjas Vorobjova palīgs, vēsta vienības mājas lapa.

Līgums noslēgts uz vienu sezonu.

Par treneri Ignatjevs kļuva 2010./2011.gada sezonā Rīgas "Dinamo", visu trenera karjeru aizvadot galvenā trenera asistenta amatā.

Rīgā 51 gadu vecais speciālists nostrādāja četras sezonas, kopā ar "Dinamo" iegūstot Cerību kausu 2012./2013.gada sezonā.

Pēc tam viņš trenēja KHL klubus - Maskavas "Dinamo" un "Spartak" un Toljati "Lada".

2018./2019.gada sezonā Ignatjevs bija "Kurbads" treneris Latvijas virslīgā, taču janvārī vienojās par līgumu ar Šveices komandu "Davos". Nākamo sezonu Latvijas speciālists pavadīja Augstākās hokeja līgas (VHL) klubā Pekinas "Kuņluņ Red Star-BSU", bet iepriekšējā sezonā trenēja Kasparu Daugaviņu Maskavas apgabala "Vitjaz" rindās.

2012. un 2015.gadā Ignatjevs bija bija trenera asistents Latvijas izlasē pasaules čempionātā.

Aizsargu Ignatjevu 1992.gadā Nacionālās hokeja līgas (NHL) jauno spēlētāju draftā ar 243.numuru izvēlējās Sanhosē "Sharks", un NHL Ignatjevs ir aizvadījis 11 spēles Pitsburgas "Penguins" rindās, izceļoties ar vienu rezultatīvu piespēli.

Hokejista karjeras laikā viņš spēlējis arī citās Ziemeļamerikas līgās, Vācijā, Zviedrijā, Krievijā, Austrijā, Itālijā un Nīderlandē.

Sportista karjeras laikā viņš Latvijas izlasē aizvadījis piecus pasaules čempionātus un spēlējis 2002.gada olimpiskajās spēlēs Soltleiksitijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu