Hārtlija līgumā ir punkts, kas viņam ļauj pamest "Avangard"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Bobs Hārtlijs
Bobs Hārtlijs Foto: hawk.ru

Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija līgumā ir punkts, kas viņam Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba piedāvājuma gadījumā ļauj atstāt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionvienību Omskas "Avangard".

Laikraksta "New York Post" žurnālists Lerijs Brukss vēsta: "Hārtlija līgumā ir punkts, kas viņam ļauj šķirties no Omskas "Avangard" NHL kluba piedāvājuma gadījumā."

Trešdien izskanēja informācija, ka 60 gadus vecais Hārtlijs ir viens no septiņiem kandidātiem uz NHL kluba Ņujorkas "Rangers" galvenā trenera amatu. 

"Rangers" no galvenā trenera amata atbrīvoja Deividu Kvinnu un viņa asistentus. Kvinns Ņujorkas vienību vadīja trīs sezonas.

Tāpat uz "Rangers" galvenā trenera amatu kandidē arī Kolumbusas "Blue Jackets" galvenais treneris Džons Tortorella, kurš neturpinās vadīt Latvijas vārtsargu Elvja Merzļikina un Matīs Kivlenieka pārstāvēto komandu. Kandidātu vidū ir arī Rods Brindamūrs, Patriks Ruā, Žerārs Gallāns, Riks Tokets un Maiks Bebkoks.

Šosezon Hārtlijs kopā ar "Avangard" kļuva par KHL Gagarina kausa ieguvēju. Viņam ar Omskas vienību ir spēkā saistības vēl uz nākamo sezonu. 

Ņujorkas "Rangers" ceturto gadu pēc kārtas nespēja kvalificēties izslēgšanas spēļu turnīram.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu