Namiķe/Brailko izcīna ceturto vietu Eiropas U-22 čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Pludmales volejbola bumba. Ilustratīvs foto
Pludmales volejbola bumba. Ilustratīvs foto Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas pludmales volejbolistes Anete Namiķe/Varvara Brailko svētdien Bādenē cieta zaudējumu Eiropas U-22 čempionāta pusfinālā.

Ar sesto numuru izliktais Latvijas duets bronzas spēlē ar rezultātu 1-2 (16:21, 21:17, 11:15) piekāpās turnīrā 15.numuru saņēmušajām ukrainietēm Anhelinai Hmiļai/Tetjanai Lazarenko.

Pusfinālā Latvijas pludmales volejbolistes ar 0-2 (18:21, 16:21) zaudēja Krievijas sportistēm Marijai Bočarovai un Marijai Voroņinai, kuras izsētas ar otro numuru.

Iepriekš izslēgšanas spēļu pirmo kārtu neizdevās pārvarēt tautietēm Kristai Paeglei un Kristīnei Briedei.

Jau ziņots, ka vīriešu turnīrā Artūrs Rinkevičs/Ardis Daniels Bedrītis izcīnīja sudraba medaļas.

Pamatturnīrā 32 dueti bija sadalīti astoņās grupās pa četriem katrā. Grupu uzvarētāji iekļuva uzreiz izslēgšanas turnīra otrajā kārtā, bet no pirmās kārtas "play-off" sāka grupu otro un trešo vietu ieguvēji.

Latvijas sieviešu un vīriešu duetiem uz Bādeni līdz devušies treneri Aigars Birzulis un Rihards Finsters.

Pagājušogad Eiropas U-22 meistarsacīkstēs Izmirā piekto vietu izcīnīja Namiķe/Brailko un Rinkevičs/ Stankevičs, bet dalītu devīto - Briede/Paegle un Aišpurs/Bedrītis.

Šajā vecuma grupā Latvijas pludmales volejbolisti iepriekš ir uzvarējuši divreiz. 2016.gadā Salonikos pirmās finišēja Tīna Laura Graudiņa un Anastasija Kravčenoka, bet divus gadus vēlāk Jūrmalā - Kristaps Šmits un Mihails Samoilovs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu