Mediji: Anglijas futbola zvaigzne Keins vēlas karjeru turpināt citā komandā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Herijs Keins
Herijs Keins Foto: EPA/Scanpix

Pēdējo gadu viena no spilgtākajām Anglijas futbola zvaigznēm Herijs Keins vēlas karjeru turpināt citā komandā, vēsta vairāki ārzemju mediji.

Patlaban 27 gadus vecais Keins šosezon ir rezultatīvākais spēlētājs Anglijas premjerlīgā. Totenhemas "Hotspur" komandas sastāvā uzbrucējs guvis 22 vārtus un veicis 13 rezultatīvas piespēles. Šajos abos rādītājos viņš šosezon ir labākais.

Keinam ar Totenhemu nav izdevies izcīnīt kādu no lielajām trofejām. 2017. gadā izcīnīta otrā vieta Anglijas premjerlīgā un 2019. gadā piedzīvots zaudējums UEFA Čempionu līgas finālā. "Hotspur" šobrīd ieņem sesto vietu šosezon premjerlīgā.

Tiek ziņots, ka Keins vēlas karjeru turpināt Anglijas premjerlīgā. Par uzbrucēju interesi izrādot Mančestras "United", Mančestras "City" un Londonas "Chelsea". Aplēses liecina, ka līguma izpirkuma maksa varētu būt aptuveni 150 miljoni mārciņu (apmēram 170 miljoni eiro).

Keinam ir spēkā līgums ar "Hotspur" vēl uz trim gadiem par atalgojumu 200 tūkstoši mārciņu nedēļā (apmēram 230 tūkstoši eiro nedēļā). Futbolists cerot, ka pārcelšanās uz citu komandu tiks nokārtota līdz 11. jūnijam, kad sāksies Eiropas čempionāts futbolā.

Keins ar 165 precīziem sitieniem ir septītais labākais vārtu guvējs premjerlīgas vēsturē, savukārt Anglijas izlasē viņš guvis 34 vārtus, kas ir sestais labākais rādītājs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu