Bertānam neveiksmīgs sniegums; "Wizards" zaudē pirmajā "play-in" spēlē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: EPA/Scanpix

Dāvis Bertāns ar Vašingtonas "Wizards" komandu otrdien piedzīvoja zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmajā "play-in" spēlē.

"Wizards" izbraukumā ar rezultātu 100:118 piekāpās Bostonas "Celtics" komandai, kas līdz ar šo uzvaru izcīnīja septīto vietu Austrumu konferences kopvērtējumā un ieguva ceļazīmi uz "play-off" turnīru, kur būs jāspēkojas ar Bruklinas "Nets".

Bertāns laukumā pavadīja 33 minūtes, kuru laikā viņš guva četrus punktus (2p. 1/1, 3p. 0/7, soda metieni 2/2). Viņa kontā arī viena izcīnīta atlēkusī bumba un trīs piezīmes.

Kamēr laukumā atradās Bertāns, "Wizards" komanda guva par 23 punktiem mazāk nekā pretinieki. Tas bija sliktākais +/- rādītājās Vašingtonas vienībā un kopumā šajā spēlē.

"Wizards" labā Bredlijs Bīls guva 22 punktus, izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas un veica sešas rezultatīvas piespēles, bet Rasels Vestbruks pievienoja 20 punktus, savāca 14 atlēkušās bumbas un piecreiz asistēja komandas biedriem.

"Celtics" sastāvā 50 punktus guva Džeisons Teitums, kurš trāpīja piecus no 12 tālmetieniem un visus 17 izpildītos soda metienus. Vēl 28 punktus uzvarētājiem guva Kemba Vokers.

Citā "play-in" spēlē Indiānas "Pacers" ar rezultātu 144:117 pārspēja Šarlotas "Hornets", tādējādi nopelnot iespēju turpināt cīņu par iekļūšanu "play-off".

Līdz ar to Austrumu konferencē par pēdējo ceļazīmi uz izslēgšanas turnīru cīnīsies "Pacers" un "Wizards".

"Pacers" sastāvā lietuvietis Domants Sabonis teju tika pie "triple-double" - 14 gūti punkti, 21 izcīnīta atlēkusī bumba un izpildītas deviņas rezultatīvas piespēles.

"Play-in" uzvarētāja "Wizards" vai "Pacers" iegūs astoto vietu Austrumu konferences kopvērtējumā un "play-off" pirmajā kārtā sērijā līdz četrām uzvarām spēkosies ar Filadelfijas "76ers".

"Wizards" un "Pacers" izšķirīgais duelis gaidāms ceturtdien, 20. maijā.

Rietumu konferencē "play-in" turnīrā spēkosies NBA čempione Losandželosas "Lakers" pret Goldensteitas "Warriors" un Sanantonio "Spurs" pret Memfisas "Grizzlies".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu