Foto ⟩ No virsotnes līdz bezdibenim: bijušais NBA spēlētājs pieņemas svarā par 70 kg un stājas tiesas priekšā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Keilebs Svenigens (melnajā formā).
Keilebs Svenigens (melnajā formā). Foto: AP/Scanpix

2017.gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) drafta pirmajā kārtā izvelētais Keilebs Svenigens šonedēļ stājās tiesas priekšā, kur tika atzīts par vainīgu narkotiku glabāšanā, bet izvairījās no reāla cietumsoda.

24 gadus vecais Svenigens tika aizturēts pagājušā gada 23.decembrī divos no rīta. Policija viņa automašīnā atrada 1,5 kg marihuānas, 3415 ASV dolārus skaidrā naudā un ar narkotiku realizāciju saistītus priekšmetus.

Tiesā bijušo NBA spēlētāju atzina par vainīgu, bet nepiesprieda reālu cietumsodu. Viņam piesprieda 180 dienu nosacītu sodu, kā arī veikt obligāto narkotiku atkarības izvērtēšanas testu.

Svenigenu 2017.gada NBA drafta pirmajā kārtā ar 26.numuru izvēlējās Portlendas "Trail Blazers". Triju sezonu laikā viņš NBA aizvadīja 75 spēles. Iepriekšējā sezonā viņš nospēlēja 20 mačus "Trail Blazers" kreklā, vidēji spēlē gūdams trīs punktus, bet 2020.gada vidū tika atbrīvots no komandas.

Kopš tā laika viņa svars pieaudzis no aptuveni 110 kg līdz 180 kg. Tas labi redzams fotogrāfijās no pirmdienas tiesas sēdes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu