Video ⟩ "Bruins" otrajā papildlaikā izrauj uzvaru un pārņem vadību sērijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandai Bostonas "Bruins" trešdien uzvaru Austrumu divīzijas pusfināla trešajā spēlē izdevās nokārtot vien otrajā papildlaikā.

"Bruins" mājās ar 3:2 (0:0, 1:2, 1:0, 1:0) uzvarēja Vašingtonas "Capitals" un sērijā līdz četrām uzvarām panāca 2-1.

Otrā papildlaika sestajā minūtē vārtsargs Iļja Samsonovs nesapratās ar aizsargu, kā rezultātā Kreigs Smits ieguva ripu, ātri apslidoja vārtus un iemeta uzvaras "golu". Smits spēli noslēdza ar 1+1.

Vārtus Bostonas komandā guva arī Breds Maršāns un Teilors Hols, bet "Capitals" rindās pa "golam" Aleksandram Ovečkinam un Nikam Daudam.

Samsonovs "Capitals" vārtos atvairīja 40 no 43 metieniem, bet otrā laukuma pusē Tuka Rasks noķēra 35 no 37 metieniem.

Tikmēr Kolorādo "Avalanche" mājās Rietumu divīzijas pusfināla otrajā mačā ar 6:3 (2:0, 1:1, 3:2) pārliecinoši uzvarēja Sentluisas "Blues". Sērijā līdz četrām uzvarām ar 2-0 vadībā ir "Avalanche".

Uzvaru ar trim vārtiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Neitans Makinons, Jonass Donskojs pievienoja 2+1, bet Gabriels Landeskogs, Miko Rantanens un Devons Teivzs nopelnīja pa divām rezultatīvām piespēlēm. Divas piespēles "Blues" komandā aizsargam Torijam Krugam.

Ziemeļu divīzijas pusfināla pirmajā duelī Edmontonas "Oilers" mājās ar 1:4 (0:0, 1:1, 0:3) kapitulēja Vinipegas "Jets".

Bleiks Vīlers un Kails Konors "Jets" komandā izcēlās ar 1+1 un divas rezultatīvas piespēles Neitam Tompsonam. Vienīgos "Oilers" vārtus guva Jese Puljujervi.

Citviet Centrālās divīzijas pusfināla otrajā spēlē Karolīnas "Hurricanes" savā laukumā ar 3:0 (1:0, 0:0, 2:0) uzvarēja Nešvilas "Predators", kas nonākusi iedzinējos ar 0-2.

Divus vārtus guva Sebastians Aho, bet vēl reizi izcēlās Vorens Fegele. Alekss Nedeļkovičs Karolīnas komandas vārtos atvairīja visus 32 metienus.

Visbeidzot Vankūveras "Canucks" savā šīs sezonas pēdējā regulārā čempionāta spēlē viesos ar 2:6 (0:3, 2:2, 0:1) piekāpās Kalgari "Flames".

Divi vārti Metjū Tkačukam, Brets Ričijs pievienoja 1+2, par vienu piespēli mazāk nopelnīja Dilons Dube, trīs rezultatīvas piespēles Derekam Raienam, taču Džonijs Gudro izcēlās ar 0+2. Broks Besers Vankūveras klubā iekrāja divas rezultatīvas piespēles, bet vārtus iemeta Bo Horvats un Džonatans Taners Millers.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā vienības katra izspēlēja 56 dueļus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu